Hornslet IF's Simone Handberg Pedersen blev topscorer mod Skovbakken med seks rene mål. Foto: René Munkhof Møller
Hornslet IF's Simone Handberg Pedersen blev topscorer mod Skovbakken med seks rene mål. Foto: René Munkhof Møller
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Divisionshåndbold: Hornslet IF griber ud efter oprykning med sikker sejr

Topholdet Hornslet IF fik styr på bundholdet Skovbakken i 2. halvleg og vandt en sikker sejr på 26-21

Kampfakta

3. Division Damer, Pulje 3
Hornslet IF - IK Skovbakken 26-21 (14-13)
Søndag 26. februar kl. 16.00 i Hornslethallerne

Hornslet IF's målscorere:
Simone Handberg Pedersen 6
Linda Assing Christensen 6 (1 straf.)
Maja Hentze Andersen 5
Therese Due 4
Sara Thrue 2
Mai Søgaard Bang 2
Emilie Gammelvind Sørensen 1

Hornslet IF's holdopstilling:
Maja Hentze Andersen
Line Mayn
Mathilde Kahr
Sara Thrue
Emilie Gammelvind Sørensen
Therese Due
Simone Handberg Pedersen
Mai Søgaard Bang
Maria Pape Andersen
Linda Assing Christensen

Det var top mod bund, da Hornslet IF's håndbolddamer i 3. Division søndag eftermiddag tog imod IK Skovbakken 3 på hjemmebanen i Hornslet Idræts- og Kulturcenter.

Og efter en kamppause på godt tre uger skulle der lige gå lidt spilletid, før Hornslet IF's spillere igen var oppe på fulde omdrejninger.

”1. halvleg bar præg af at vi havde holdt tre ugers pause. Vi stod ikke godt forsvarsmæssigt. Vi lavede mål nok, men lukkede også selv for mange mål ind,” siger Hornslet IF træner Max Christensen, som dog kunne se sit hold gå til pause med en føring på 14-13.

”I 2. halvleg skulle vi bruge omkring ti minutter på at få kontrol over kampen, men så var vi også kørende og var foran med 3-4 mål. Vi fik byttet lidt rundt og kom til at stå rigtigt, og så spillede Maria Pape en fin kamp i målet,” siger Max Christensen, som måtte se bort fra holdets anden målmand Ida Egendal på grund af en skade.

”Det var en god holdindsats, hvor de forskellige spillere udfyldte de roller, som de skulle. På den måde bød spillerne hele tiden ind på skift," siger træner Max Christensen.

De nærmeste forfølgere tabte deres kampe

Ikke blot kom Hornslet IF godt af sted efter pausen med endnu en sejr, men også andre resultater magede sig særdeles positivt for topholdet.

De nærmeste forfølgere fra JAI tabte nemlig overraskende med 25-27 til Odder Håndbold, og en anden tæt forfølger Stautrup IF blev sendt hjem fra Bellevue Hallerne i Risskov med en ordentlig lussing på 23-14 til VRI.

Med fire kampe igen er Hornslet IF nu foran med mindst 5 point til nr. 2 i rækken, og en direkte oprykning bør være indenfor rækkevidde.

”Men vi tager en kamp ad gangen, og så glæder vi os til pokalkampen torsdag aften på hjemmebane,” siger Max Christensen.

Pokalkamp mod SønderjyskE fra 1. Division

Torsdag aften skal Hornslet IF står Hornslet IF over for en ordentlig mundfuld, når SønderjyskE fra 1. Division kommer på besøg i Hornslet for at møde hjemmeholdet i pokalturneringen Santander Cup.

”Det er det højest rangerede hold vi har mødt i min tid som træner, og det er en kamp som vi alle sammen glæder os til at spille,” siger Max Christensen.

Heldigvis er der plads i programmet til den spændende opgave, for Hornslet IF skal først spille turneringskamp igen søndag 12. marts, når der bliver spillet lokalopgør mod Åstrup/Hammelev-Grenaa i Åstruphallen.

Pokalkampen mod SønderjyskE spilles torsdag aften kl. 19.30 i Hornslet Idræts- og Kulturcenter.

Publiceret: 28. Februar 2017 11:06

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!