Åstrup/Hammelev-Grenaa's hold i 3. Division. Arkivfoto
Åstrup/Hammelev-Grenaa's hold i 3. Division. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Divisionshåndbold: Åstrup/Hammelev-Grenaa tabte på kontramål tre sekunder før tid

For anden kamp i træk tabte Åstrup/Hammelev-Grenaa med et enkelt mål i 21-20 nederlag til Stautrup IF efter at have haft kontrol gennem hele kampen

Kampfakta

3. Division Damer, Pulje 3
Stautrup IF - Åstrup/Hammelev-Grenaa 21-20 (8-13)
Tirsdag 28. februar kl. 20.15 i Stautruphallen

Åstrup/Hammelev-Grenaas målscorere:
Johanne Frey Laursen 5
Mathilde Møller Bachmann 5
Cecilie Bachmann 5 (3 straf.)
Louice Dueholm 2
Malene Høegh Therkildsen1
Heidi Schumacher Nettermann 1
Kathrine Kristensen 1

Åstrup/Hammelev-Grenaas holdopstilling:
Malene Høegh Therkildsen
Heidi Schumacher Nettermann
Mette Kathrine Jakobsen
Johanne Frey Laursen
Natascha Kejser Hammershøj
Mathilde Møller Bachmann
Kathrine Kristensen
Lea Schmidt Nielsen
Cecilie Bachmann
Louice Dueholm

Hvor hård kan skæbnen være ved håndboldpigerne fra Åstrup/Hammelev-Grenaas divisionshold?

Det kan man med rette spørge om efter at holdet tirsdag aften på udebane for anden kamp i træk tabte en vigtig kamp med et enkelt mål i kampens allersidste minut – og vel at mærke efter at have domineret kampene. Da modstanderne i begge kampe scorede sejrsmålet, var det første gang de var foran i kampene.

”det er surt og uheldigt. I søndags tabte vi med 23-22 til Randers KFUM og tirsdag aften tabte vi med 21-20 til Stautrup IF. I Stautruphallen stod uret på 59.57, da hjemmeholdet scorede på en kontra efter at vi havde brændt vores skud på deres målmand. Vi er alle matte i knæene efter sådan to kampe. Det har bare været stolpe ud for os, men der er fire kampe igen. Vi må have nogle point, så vi kan hente dem foran os eller holde Randers KFUM og Skovbakken under os,” siger Åstrup/Hammelev-Grenaas træner Jan ”Bimmer” Ring Hansen om holdets situation på en tredjesidste plads i bunden af 3. Division.

”Det vi talte om lykkedes, og vi var i kontrol næsten indtil kampen var forbi, men vi fik to udvisninger og dømt et straffekast imod os inden for de sidste fem minutter.”

Satte føring over styr til sidst

Åstrup/Hammelev-Grenaa spillede en fin første halvleg og var i fuld kontrol med kampen, som stod 13-8 til gæsterne ved pausen.

Overtaget fortsatte i 2. halvleg, hvor Åstrup/Hammelev-Grenaa med otte minutter igen førte kampen med 20-16. Men i kampens sidste minutter gik det helt galt for gæsterne fra Djursland.

”De sidste fem minutter spillede vi i undertal i fire minutter og fik dømt et straffekast imod os. Det udnyttede Stautrup, som nu lugtede blod. Med godt et minut igen udlignede de på et straffekast. Vi var i undertal, men gjorde det rigtige og holdt bolden på vores hænder i angrebet i 50 sekunder for at få afsluttet, indtil dommerens arm røg op. Men vores afslutning blev reddet af deres målmand, som satte bolden hurtigt i spil. Vi blev spillet tyndt i returløbet, så de kunne score fra fløjen med kun tre sekunder igen,” fortæller Jan ”Bimmer” Ring Hansen.

Næste opgave er lokalopgør mod topholdet

Åstrup/Hammelev-Grenaa spillede ellers en fin kamp i en god holdindsats.

”Alle spillede godt, og Cecilie Bachmann, som var småskadet i foden, blev mandsopdækket efter 12-13 minutter og kampen ud, så det var i det mindste godt for hendes fod,” siger træner Jan ”Bimmer” Ring hansen, som nu har god tid til at forberede sit hold på lokalopgøret mod topholdet Hornslet IF søndag 12. marts.

”Det bliver ikke så nemt igen, men vi går til den med krum hals. Vi kender jo Hornslet IF godt, så det bliver et rigtigt lokalopgør. Men vi skal have point i de sidste kampe, og så håber vi på en hjælpende hånd fra ASA 2, hvis 1. hold i 2. Division er på vej ud af rækken, og så må klubben jo ikke have to hold i 3. Division.”

Kampen mod det formstærke tophold Hornslet IF bliver spillet søndag 12. marts kl. 17.30 i Åstruphallen.

Publiceret: 02. Marts 2017 09:16

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!