Det er nok en god idé at kigge forbi Skørring Forsamlingshus lørdag aften og muligvis også torsdag til forpremieren.  Arkivfoto: Mogens Greve
Det er nok en god idé at kigge forbi Skørring Forsamlingshus lørdag aften og muligvis også torsdag til forpremieren. Arkivfoto: Mogens Greve
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dilettant: Strip i Skørring Forsamlingshus

Til en polterabend hører sig en stripper til

Lokale aktører - både gamle og nye - opfører igen i år dilettant. Denne gang med stykket 'Pokkers til polterabend' af Knud Erik Meyer Ibsen.

Til en polterabend hører sig en stripper til. Det synes vennerne til brudgommen i hvert fald, men der er bruden uenig i. Hun kender til 'faget', så hun foreslår at de kan mødes og drikke te i stedet. Det ved brudgommen godt, at hans venner ikke vil acceptere, men siger ikke noget.

Bruden går til knipling den aften, der skal være polterabend. Posten synes, det er synd for Kaj, og blander sig i planlægningen. Det går selvfølgelig galt, men det bliver hylende morsomt.

Der er generalprøve torsdag 9. marts og premiere til festen lørdag 11. marts, hvor der er tilmelding til festkomiteen.

Aktørerne er: Annie Nielsen, Jørgen Sørensen, Camilla Jensen, Anders Mortensen, Mette Hansen, Hardy Pedersen og Gudrun Meldgaard. Ulla Andersen er sufflør og Ingeborg Rasmussen instruktør.

Publiceret: 08. Marts 2017 17:24

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!