Flemming Hansen (i forgrunden). Foto: Lars Norman Thomsen
Flemming Hansen (i forgrunden). Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Syddjurs: Klik ind på Syddjursspildevand.dk og stem

Af Flemming Hansen, Mørke, tidligere byrådsmedlem:
  • Syddjurs Spildevand A/S er dannet den 1. januar 2009 og varetager etablering, drift og vedligeholdelse af de offentlige spildevandssystemer i Syddjurs kommune
  • Natur og Miljø i Syddjurs Kommune tager sig af myndighedsopgaver vedrørende spildevand
  • Syddjurs Spildevand A/S har hovedkontor med administration på Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde
  • yddjurs Spildevand A/S er et aktieselskab, der er 100 % ejet af Syddjurs Kommune
  • Byrådet er generalforsamling som udpeger 5 af bestyrelsens medlemmer. Forbrugerne vælger 2 bestyrelsesmedlemmer. Medarbejderne udpeger 2 bestyrelsesmedlemmer

“Jeg har valgt at stille op som brugerrepræsentant til den kommende bestyrelse i Syddjurs Spildevand.

Valget startede i går (mandag 5. marts 2018, red.) – og det bekymrer mig lidt, at der vist ikke er mange, som viser interesse for området – måske kun når man skal betale sin regning og synes, at specielt det at komme af med vandet er uhyggeligt dyrt.

Jeg har siddet i bestyrelsen som byrådets repræsentant, og holdt igen på prisstigninger – vi er faldet 2 kroner inden for de sidste par år. Noget der ikke batter meget, når vi samtidig skal bruge masser af kroner på separering af overflade- og spildevand.

Vi har lige været øvelsen igennem i bl.a. Pindstrup og Dagstrup, og nu er turen kommet til Rønde, som bliver klaret i flere etaper, da det jo bliver et omfangsrigt projekt.

Vi ønsker alle rent vand, og vi ønsker alle at behandle vort spildevand korrekt – og med de udfordringer som vi har i kraft af de voldsomme mængder nedbør, vi fremadrettet må regne som en faktor, vil der fortsat komme udfordringer, som blandt andet bestyrelsen skal forholde sig til.

Så fremadrettet er der nok at tage fat på.

Hvis borgerne vil gøre brug af deres ret, skal de gå ind på Syddjursspildevand.dk – logge sig ind med NemID og afgive en stemme på en af de 10 kandidater, som er stillet op. Der er en stemme pr. husstand.

Det tager 2 minutter, og man kan på denne måde være med til at ville fremtiden – som vi alle bør forholde os til.”

 

Publiceret: 06. Marts 2018 20:11

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalvisen Folkebladet