Kommunalvalg 2017
Strandhuset og det ny velkomstcenter, som det kommer til at tage sig ud i følge arkitektforslaget
Strandhuset og det ny velkomstcenter, som det kommer til at tage sig ud i følge arkitektforslaget
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Syddjurs: Jeg glæder mig til det nye velkomstcenter

Af Eigil Holm Nielsen, Havbakken 35, 8420 Knebel:

“Jeg glæder mig til det nye velkomstcenter ved Kalø Slotsruin. Jeg glæder mig til at se den flotte og geniale arkitektur, som passer godt ind i landskabet og som giver os alle en meget bedre udsigtspræsentation til ruinen. Parkeringsforholdene bliver jo også meget bedre, og man kan undgå, at skulle parkere på den forkerte side af vejen.

Det jeg glæder mig allermest til er, at der i besøgscentret, der har åbent hele året er mulighed for at få en kop kakao/kaffe, når man en vinterdag har været på besøg på ruinen og betragtet den flotte udsigt fra tårnet. Ja, mine børnebørn glæder sig også. De var skuffede, da vi i vinterferien efter gåturen ikke kunne købe noget som helst som præmie for strabadserne.

Jeg tror der er mange andre end mig, der glæder sig.

I weekenden 25.-26. marts var der dagen igennem hunredevis af biler på besøg i det flotte forårsvejr. Solen varmede, og jeg fik lyst til få en is, jeg kunne spise i solskinnet. Men alt var lukket, ikke engang en automat kunne man finde, hvor man kunne forsøde tilværelsen.

Selve præsentationen af Kalø Slotsruin og dets historie får flotte rammer, hvor man indendørs kan sætte sig ind i stoffet, samtidig med at man kan se ud på ruinen og landskabet.

Så jeg glæder mig til, at det nye velkomstcenter står færdigt.”

Publiceret: 30. Marts 2017 10:10

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt