Per Dalgaard (DF)
Per Dalgaard (DF)
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Syddjurs: Har redaktøren aldrig hørt om det tavse flertal?

Reaktion fra Per Dalgaard på leder i Adresseavisen

Af Per Dalgaard (DF), Syddjurs Byråd - spidskandidat til KV17:

“Lederen i Adresseavisen den 2. maj, skrevet af redaktør Lars Norman Thomsen, viser med al tydelighed den aversion og negative holdning denne har overfor Dansk Folkeparti og vores politik. Vi har længe vist, at det forholdt sig sådan, og det lever vi fint med. Vi er jo ikke Socialdemokratiet eller SF, så alene af den grund er vi ikke i det gode selskab på denne avis's redaktion.

LNT viser sit store ukendskab til udbredelsen og de negative effekter af den stigende islamisering, som de vestlige demokratier er udsat for. Det er en håbløs konklusion LNT har, at DF prøver at skære alle over en kam. Sikke noget sludder. Har LNT aldrig hørt om det store tavse flertal, som via sin ikke-ageren, accepterer til tider uhyrlige angreb på fredelige borgere i et givet land, idet dette tavse flertal udlader at udtrykke en afstandtagen til disse?

Og til behagelig information for læserne, har DF Syddjurs ikke fået besked fra Christiansborg om at sætte noget som helst på byrådets dagsorden. Det styrer vi helt selv.

Som en forklaring til de mere objektivt sindede personer, var det Dansk Folkepartis hensigt med forslaget om tørklæder, at hjælpe de muslimske piger og kvinder til at afvise den sociale kontrol, de dagligt er udsat for. Ved netop at forbyde dem at bære tørklæde i den tid, de er på arbejde. Også for at Syddjurs Kommune burde kræve, at de muslimske ansatte skal opføre sig religiøst/politisk neutralt overfor kolleger.

Det gør de ikke i dag, ved dette markante tørklædebrug, hvor de bevidst tager afstand fra det danske samfund, og de værdier vi bygger dette på.

Om dette synspunkt er forståeligt hos redaktøren, er nok tvivlsomt. Der spørges om den sociale kontrol overfor specielt kvindelige muslimer i Syddjurs Kommune er et problem? Det tror jeg desværre det er. Men det mener byrådets flertal ikke, og heller ikke redaktøren. De afviser det alle. Men vi fortsætter med at komme 'anstigende' med forslag, der forsøger at bevare danske værdier.

Vi håber at flere og flere muslimske kvinder siger fra overfor den mandsdominans, de dagligt er udsat for. Det burde bekymre Adresseavisens redaktion, men det er nok for meget forlangt.

Redaktøren, og hele byrådet minus DF, vil hellere krybe i flyverskjul end at forholde sig til den virkelige verden, der ligger både indenfor Syddjurs Kommunes grænser men ikke mindst udenfor. Tørklædet på disse kvinder er en bevidst afvisning af det danske samfund, og det accepterer Syddjurs Kommune.”

Redaktørens svarer:

Kære Per Dalgaard

Tak for din replik til mig.

Det kan godt være, at jeg misforstod noget under debatten i byrådssalen. Jeg fik nemlig ikke noteret, hvor mange muslimske kvinder/piger i offentlige hverv her i Syddjurs Kommune, der bærer tørklæder pt.? Vil du gøre rede for, hvor mange det faktuelt drejer sig om?

På avisens redaktion skelner vi ikke mellem gode og dårlige selskaber. Vi nærer heller ingen forkærlighed for ismer af nogen slags. Redaktøren har det nærmest sådan, at han altid går over på det modsatte fortorv, hvis han ser bare fem mennesker i tæt samtale på gaden af frygt for, at de er på vej til at tage parti.

Du nævner, at Socialdemokratiet og SF skulle være mere comme il faut end andre partier på redaktionen. Senest har vi endog fået at vide fra anden side, at vi nærer noget, der tangerer en afgrundsdyb beundring for partiet Venstre i Syddjurs og borgmester Claus Wistoft, så det skaber trods alt lidt ligevægt i opfattelsen af os.

Sådan er der så meget. Når alt kommer til alt er vi nok mere til party end til at tage parti. 

Med venlig hilsen

Lars Norman Thomsen

Redaktør

 

 

 

Publiceret: 04. Maj 2017 21:01

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt