En læser beder Anita Søholm (S) og de øvrige 26 byrådsmedlemmer om at huske at virkeliggøre cykelstien mellem Egens Havhuse og Vrinners
En læser beder Anita Søholm (S) og de øvrige 26 byrådsmedlemmer om at huske at virkeliggøre cykelstien mellem Egens Havhuse og Vrinners
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Syddjurs: Glem nu ikke cykelstien mellem Egens Havhuse og Vrinners

Af Inger Johnsen, Havvej 28, Knebel:

"Nu hvor I er ved at lægge budget for 2019, må I ikke glemme alle de smukke ord om 'Mols i Udvikling' og 'Levende Landsbysamfund'. Det er nu, I har den unikke chance at virkeliggøre cykelstien mellem Egens Havhuse og Vrinners. Staten har givet de første 2,7 millioner, øremærkede til projektet, og det gælder kun for 2018 og 2019.

Vejen, der er en Marguerittevej, er den naturlige vej ud i Nationalparken. Der er en liflig trafik af cyklister og gående langs den smukke vej. Samtidig er den tæt trafikeret af biler, og så smal at selv om man går i rabatten, så er det hjulspor man vandrer i.

Jeg er overbevist om, at mange havde cykelstien in mente, da de satte deres kryds ved det sidste valg. Så svigt os nu ikke, men benyt chancen og lad os få en Marguerittevej, der lever op til sit navn, til glæde for os alle."

Publiceret: 30. Marts 2018 10:47

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalvisen Folkebladet