Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Syddjurs: En replik til - 'Skat-skat ikke? Hvad svarer de mon?...'

Af Ingrid Fisker, Bjørnevej 12, Ebeltoft - lærer på Molsskolen:

"Det er interessant at læse 5 politikeres svar til Adresseavisen vedrørende kommuneskatten i Syddjurs (6.juni) - især i forlængelse af mødet for en uge siden mellem polikere og lærerne på folkeskolerne i Syddjurs.

På "skolemødet" 29. maj blev situationen på folkeskolerne beskrevet ret tydeligt for politikerne med hovedvægten på problemer i hverdagen med inklusion og behovet for flere hænder i skolen.

På mødet gjorde politikerne klart, at de var glade for mødet og for den viden, de nu havde fået. En indsigt, som ville blive taget med til kommende politiske beslutninger. Og det kan man kun glæde sig over.

Per Zeidler (LA) havde dog meldt afbud til dialogmødet.

Tilbage til artiklen 6. juni, som handler om, hvorvidt kommuneskatten i Syddjurs skal sænkes, i en tid, hvor der er et råderum i kommunekassen. Her peger to politikere (Jesper Yde og Ole Bollesen) på behovet for et kvalitetsløft inden for bl.a. skoleområdet. LA mener, der er råd til at nedbringe skatten i stedet for at prioritere velfærdsydelser.

Jeg/vi håber, at det bliver muligt for politikerne i Familie- og Institutionsudvalget at sætte Per Zeidler ind i den til tider "kaotiske" situation rundt omkring på folkeskolerne, hvor der i den grad bør investeres for at tilgodese de børn, der allerede er der, men også for at kunne tiltrække børnefamilier udefra.

Gode skoler såvel som pasningsmuligheder er nemlig afgørende for at tiltrække nye borgere til kommunen. Det er vist ikke en hemmelighed.

Mon ikke mange vælgere i kommunen venter spændt på udmeldinger fra de øvrige politikere (SF, V, K, R, ????) vedrørende deres holdning til skoleområdet? Specielt set i lyset af et forslag om at sænke skatten."

Publiceret: 09. Juni 2017 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Lokalvisen Folkebladet
Seneste
Lokalvisen Folkebladet
Mest læste
Lokalvisen Folkebladet
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt