Ole Bollesen, Formand for udvalget for sundhed, ældre- og socialområdet, og gruppeformand for Socialdemokraterne. Arkivfoto
Ole Bollesen, Formand for udvalget for sundhed, ældre- og socialområdet, og gruppeformand for Socialdemokraterne. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Syddjurs: Akuttelefonen er kommet for at blive

Af Ole Bollesen (S) - formand for Udvalget for sundhed, ældre og socialområdet:

"Social Psykiatrien i Syddjurs Kommune tilbyder nu en akut døgntelefon for borgere, der har det psykisk svært, eller er i akut krise. Akuttelefonen tilbyder samtale og kan også tilbyde en seng for natten når det er nødvendigt.

Akuttelefonen kan kontaktes på 51 35 64 76 døgnet rundt. 

Læs også: Projekt Akuttilbuddet : Nedtrykt, stresset og utryg ved at være alene?

Denne meddelelse blev i dag præsenteret i både de lokale nyheder og i den landsdækkende radioavis.

Heldigvis har ordningen her i Syddjurs været i kraft temmelig længe og fungerer rigtig godt – som det også fremgik af radioindslagene.

Alle mennesker kan blive ramt af en dyb livskrise af forskellige årsager. Når det sker akut, er det vigtigt at kunne få en rådgiver med den rigtige erfaring i tale. Derfor er det rigtig godt, at vi tilbyder denne akuttelefon døgnet rundt – og efter behov kan man også få en seng for natten, som kan være med til at give ekstra tryghed. 

Da denne sag var i udvalget for sundhed, ældre og social, var vi alle enige om, at det var en god ide – på tværs af partierne. Jeg tror desværre, at behovet for denne ”service” vil vokse i fremtiden. Antallet af psykiatriske sengepladser vil falde i de kommende år – det ved vi allerede nu. Derfor, tror jeg, at der vil blive et voksende pres på de lokale psykiatriske tilbud."

 

 

Publiceret: 19. Februar 2017 15:42

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Lokalvisen Folkebladet
Seneste
Lokalvisen Folkebladet
Mest læste
Lokalvisen Folkebladet
112