Henrik Carstensen, Administrerende direktør, Grenaa Havn A/S
Henrik Carstensen, Administrerende direktør, Grenaa Havn A/S
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Norddjurs: Usaglig kritik af Grenaa Havn fra Henrik Holmsted

Af Henrik Carstensen – Administrerende direktør Grenaa Havn A/S:

"Henrik Holmsted Pedersen fra Enhedslisten har i denne uge været fremme med en kritik af Grenaa Havn, da han som privatperson ikke kunne få adgang til havnens terrorsikrede område (ISPS) for at tage billeder. 

Læs også: Debat Norddjurs: Aktionær nægtet adgang til egen Havn

 

Denne kritik tager jeg meget skarp afstand fra, da vi som terrorsikret havn har et myndighedsansvar for at tilsikre, at kun personer med erhvervsmæssige opgaver til nordhavnen har adgang til denne del af vort område.

Afvisningen af Henrik Holmsted Pedersen var bestemt ikke af personlig karakter, idet disse regler gælder for alle privatpersoner, som ønsker adgang til havnen uden, at havnen er involveret i besøget.

På havnen tager vi meget gerne imod grupper og foreninger, som ønsker en introduktion til havnen og en efterfølgende guidet tur, dette dog selvsagt kun efter forudgående aftale med havneadministrationen. 

Jeg skal heller ikke undlade at nævne, at borgmester Jan Petersen og jeg for meget længe siden har inviteret Enhedslistens ledelse på besøg på havnen, hvor vi, udover en grundig orientering om havnen og vores nye strategi, ville give en specifik havnerundvisning.

Denne invitation har Henrik Holmsted Pedersen først reageret på fredag i denne uge efter at være blevet afvist som privatperson."

Publiceret: 08. April 2017 13:02

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere