Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Norddjurs: Stor ros till Møllehjemmet i Auning

Af Jens O. Iversen, Lemmer:

"Vi som familie oplevede et personale som var der hele tiden, uden du fornemmer, de er tilstede, de ved hvad der skal til. Ro og personlig omsorg, også for os. Hjertet på rette sted. Det er svært at beskrive, og sætte ord på, men tak til personalet er ikke nok.

Informationer om sygdomsforløb, hvad sker der, og hvad skal der ske, vi sad der også under vagtskifte, hvor personalet blot lige så ind og sagde et lille hej, det betyder meget i den sidste tid, hvor man som pårørende ikke altid tænker lige klart.

Den personlige pleje, som der ikke altid er tid til på et sygehus, er efter vores opfattelse i højsædet på Møllehjemmet, her er tid til det hele, uden undtagelse. Det er dejligt at se sin far soigneret, barberet og ren i tøjet, det varmer.

De mennesker der arbejder i denne del af vores sundhedssektor er gjort af et stof som kun de færreste har i sig. Det kan man ikke lære på en skolebænk, det skal man have i hjertet. Det må i Danmark aldrig være et spørgsmål om økonomi, til disse hjem, der påtager sig det ansvar at passe mennesker der er syge og kun har kort tid igen.

På vegne af familien til Villy J. K. Iversen."

Publiceret: 04. Maj 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt