Runa Dorph-Petersen
Runa Dorph-Petersen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Hensynet til vores svageste medborgere er i frit fald

Af Runa Dorph-Petersen. Rougsøvej 34. 8961 Allingåbro:

"Jeg er alvorlig bekymret for fremtiden i det danske samfund, hvor diverse partier myldrer frem med symbolpolitiske emner.

Skal vi have tvungen frikadellespisning i institutionerne,gylle spredt rundt på må og få, 40 ansatte mere i skat, skattelettelser osv. osv. ?

Samtidig sidder "Børge" på en institution overladt til overbebyrdede SOSU assistenter, der ikke har tiden til det sociale samvær, specialskolerne mister pædagoger og lærere, så der ikke er plads til f.eks. 1:1 undervisning.

"Gertrud" bliver indlagt igen igen, da der ikke er nok til at tage imod hende efter et fald i hjemmet, forældre får anbragt deres børn på underlige beslutninger, da der ikke er økonomi nok til at give den håndsrækning, der kan få familien på fode igen.

Ja der er mange eksempler på borgernære situationer, der burde klares, INDEN snakken om frikadeller når byrådssalene rundt om i det lille land.

Nu skal der så stemmes om Omprioriteringsbidraget i folketingssalen, noget jeg personligt vil kalde tyveri fra borgerne i stedet for.

Hvem tror I kommer til at betale for det? Det bliver helt sikkert ikke dem, der klarer sig selv uden en ekstra håndsrækning, nej, det bliver netop de borgere jeg nævnte i starten.

Kan vi være det bekendt?

Få det borgernære samt velfærd på dagsordnen igen, det vil klæde de danske politikere."

Publiceret: 10. Marts 2016 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere