Fra venstre Michael Lauritsen, Peter Bruhn og John Sabalic efter sejren i bordtennis for veteranhold 50
Fra venstre Michael Lauritsen, Peter Bruhn og John Sabalic efter sejren i bordtennis for veteranhold 50
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bordtennis: Lokal veteran bevarer DM-titel for hold

Det gik over al forventning for John Sabalic, 52, fra Rønde Bordtennis Klub til DM for veteraner forleden

Af Janni K. Nielsen

Efter længere tid med skadet ryg, tennisalbue og en dårlig skulder formåede John Sabalic at komme nydeligt gennem DM i bordtennis for veteraner, der blev afholdt forrige weekend i Amagerhallen.

Holdet B75 bestående af Michael Lauritsen fra Hirtshals, Peter Bruhn og John Sabalic, spillede den første kamp mod holdet Amager 2. Sabalic og Bruhn vandt doublen 3-0, herefter vandt Bruhn 3, Sabalic 2 og Lauritsen tabte 2 kampe. Hele kampen endte 6-2 til B75.

I anden kamp mod Herlev 1 vandt B75 6-3, og her nåede John Sabalic at spille og vinde tre singler og en double sammen med Peter Bruhn. Sejren gav dermed holdet deres første vindende titel som seniormestre nogensinde.

“Jeg har netop holdt 6 ugers pause indtil for 3 uger siden, så jeg er rigtig glad for vores holdpræstation,” lyder det fra John Sabalic.

Mistede single-titel

Dagen efter stod den på single-spil, og her viste lykken sig at vende for veteranmesteren fra Rønde Bordtennis Klub, der ellers havde en titel at forsvare i denne kategori også.

“Da jeg spillede single dagen efter, havde jeg bare ondt i armen,” fortæller John Sabalic, der endte med en 11. plads i single, hvor Søren Eriksen fra Herlev tog førstepladsen.

“Det er selvfølgelig lidt irriterende, men sådan er det, når man har været skadet,” lyder det fra den erfarne bordtennisspiller, der har haft battet i hånden de seneste 43 år - de seneste ti år i Rønde Bordtennis Klub.

Grundet sine skader tager John Sabalic ikke med til de kommende Europamesterskaber, men drømmen om at komme til verdensmesterskaberne til juni næste år i Las Vegas lever endnu.

“Det kunne være rigtig fedt at komme til VM, men der er stadig noget tid til, så nu må vi se, hvordan det hele kommer til at gå,” afslutter John Sabalic.

Publiceret: 10. April 2017 16:34

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!