De fleste af deltagerne, der her ses sammen med Nick Nettermann fra Åstrup Hammelev Håndbold, kom fra Auning IF. Privatfoto
De fleste af deltagerne, der her ses sammen med Nick Nettermann fra Åstrup Hammelev Håndbold, kom fra Auning IF. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Auning: Håndbold Camp i AIK en stor succes

Af John Pedersen

21 unge håndboldspillere bruge de sidste tre dage af sommerferien på at deltage i DHF`s Håndbold Camp - den første af slagsen, som er afviklet i Auning Idræts og Kulkturcenter (AIK).

Håndboldafdelingens forældregruppe stod for arrangementet i samarbejde med Nick Nettermann fra Åstrup Hammelev Håndbold.

Deltagerne var i alderen fra 12 til 15 år. De fleste var frra Auning IF, men der var også drenge og piger fra Ebeltoft, Grenaa og Randers.

Dagene var delt op i moduler med gæstetrænere , blandt andre Daniel Minke og Jorn Smiths fra Randers HH`s divisionsherrer og Lauge Sørensen, som er træner i Åstrup.

Fredag nat var der total-håndboldturnering på programmet fra kl. 21 til 01, hvor der blev dystet på små mål. Det var nogle meget trætte spillere, der kravlede i soveposerne efter kampene.

En stor succes som arrangørerne gerne vil gentage.

Publiceret: 20. August 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Norddjurs

Bøger
ANNONCER
Se flere