Påske-kræmmermarked i Kolind

18. og 19. april er der påskemarked i Kolind

KOLIND Så er det blevet tid til årets påskemarked i Kolind. Det løber af stablen skærtorsdag 18. april og langfredag 19. april

Påsken falder meget sent i år, og det har lokket en del flere kræmmerne af sted til påske-kræmmermarked i Kolind. Der er virkelig rift om pladserne i Byhallen og arealerne rundt om hallen, skriver Byhallen i en pressemeddelelse.

Tage Mogensen, Byhallens primus motor, fortæller, at alle stadepladser inde i Byhallen er udsolgt, og der har på det sidste været stor efterspørgsel på pladserne uden for hallen.

"For de fleste kræmmere er påskemarkedet i Kolind årets første, og kræmmerne glæder sig til at mærke savsmuld under fødderne efter en lang vinterpause. Tendensen fra de tidligere år, hvor mange kunstnere sælger deres egne hjemmefabrikerede produkter, fortsætter. Her er husflidskunst i alle afskygninger, og der kan købes livremme og punge, pileflet, hjemmelavede smykker, patchwork, pyntekort, glas, påskepynt og meget andet. Og den udvikling hilser Byhallens ledelse velkommen, da man bevidst forsøger at gøre markedet så alsidigt som muligt. Der er i år tilmeldt en kunstner, der laver og sælger Grønlandsk husflidskunst. Ellers er alt ved det gamle, når Byhallen lukker portene op for endnu et påskemarked," skriver Byhallen i deres pressemeddelelse.

"Siden vi fik tilladelsen til gågade og bilfrizone i hele arealet foran og omkring Byhallen, har det givet et meget bedre marked både for de besøgende og kræmmerne , og der er ingen tvivl om, at vores nye lokaler giver de kræmmere, der har plads i "Stalden", bedre faciliteter, og det har skærpet interessen blandt kræmmerne. Byhallens store lokale har for nylig fået monteret nyt led lys. De gode lysforhold og den nye toiletbygning med handicaptoilet er taget rigtig godt imod af både kunderne og kræmmerne," siger Tage Mogensen fra Byhallen.

Der er under hele markedet mulighed for en forfriskning i baren. Baren er bemandet af Byhallens mange hjælpere. Kolind Bageren sælger frisklavet brød og Den Gyldne Gril serverer tarteletter og pølser alle dage. Åbningstiden er begge dage fra kl. 10.00-16.00, og der er gratis adgang.

Publiceret 15 April 2019 15:14