Mette Blomsterberg kommer til Midtdjurs Hallen 4. april. Pressefoto

Mette Blomsterberg kommer til Midtdjurs Hallen 4. april. Pressefoto

Mette Blomsterberg om viljen og vejen

Konditoren slår vejen forbi Midtdjurs Hallen 4. april

RYOMGÅRD Den kendte TV-konditor Mette Blomsterberg kommer til Midtdjurs Hallen 4. april.

Forud for foredraget i Multisalen kl. 19.30, som FOF Djursland og Syddjurs Biblioteker arrangerer, inviterer IF Midtdjurs, Marienhoffskolen, menighedsrådet for Marie Magdalene Kirke, Bogcafeen, Ryomgård Distriktsråd og Syddjurs Bibliotek ifølge en pressemeddelelse til fællesspisning.

Mette Blomsterberg kalder sit foredrag 'Viljen og Vejen', og hun fortæller om sit liv og virke ud fra et mantra, der hedder: ”Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet”.

Passion og ærlighed

Blomsterberg har ifølge pressemeddelelsen en vision om at forblive et kompromisløst brand, der med høj faglighed og stolthed værner om de vigtige byggesten, som gode måltider af god kvalitet bidrager med til vores liv. Blomsterbergs målsætning bygger på fælles værdier som sund fornuft, passion, nærvær og ærlighed. Vi leverer kun produkter, hvor kvaliteten er i højsædet og som vi er stolte af, skriver hun på sin hjemmeside.

Vejen til hendes nuværende position som landets førende konditor begyndte allerede i 8. klasse, hvor hun kom i skolepraktik hos en konditor og straks var solgt til faget.

Siden har der været hårdt slid. Der har været bump på vejen. Der har været masser af vilje. I foredraget fortæller Mette Blomsterberg sin egen historie med humor, engagement og ærlighed.

Mette Jæger Blomsterberg er 48 år. Hun blev udlært konditor i Kransekagehuset i København i 1990. Derefter var hun chefkonditor på skydebanen Sølyst, forpagter af Ny Carlsberg Glyptotekets café og hun har haft egen butik i København og Kgs. Lyngby. Hun har været vært for en række TV-programmer, hvor især de mange årgange af 'Den store bagedyst' blev folkeeje med meget store seertal.

Ved arrangementet i Midtdjurs Hallen vil der være noget at komme efter for store og små. Sognepræst Torben Jensen brygger på en fællessang til lejligheden.

Bogcaféen stiller an med kagekonkurrence sammen med elever fra Marienhoffskolen, hvor overskuddet går til klassekassen. IF Midtdjurs står klar med aktiviteter til de yngste.

jbe

Publiceret 17 March 2019 11:00

SENESTE TV