Dennis Holdgaard tæller ned til lørdagens nytårsappel i Kolind-Perstrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Dennis Holdgaard tæller ned til lørdagens nytårsappel i Kolind-Perstrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Dennis Holdgaard stempler ind hos KPI lørdag

Den tidligere Auning og Vivild træner starter på en helt ny boldgade, når han lørdag pifter op til første træningspas i Kolind-Perstrup

Af
Lars Norman Thomsen

Lørdag er der nytårsappel i Kolind-Perstrup for både herrer og damer med start klokken 15 ved klubhuset.

For den nye herreseniortræner Dennis Holdgaard, Auning, bliver det første gang, at han møder sin trup, og han ser frem til mødet og til at komme i gang.

"Det er altid spændende, når man som træner skal til at arbejde med nye spillere. Jeg kender jo de fleste, fordi jeg har set dem spille kampe mod hold, jeg tidligere har trænet, eller bare som almindelig tilskuer, men det bliver noget helt andet at skulle lære dem at kende på træningsbanen," siger Dennis Holdgaard.

Han møder til appellen en gammel kending, Stig Zacher, som var hans anfører og topscorer de sidste par sæsoner i Vivild-tiden.

"Jeg havde ikke lige set den komme med Stig, men jeg vidste selvfølgelig godt, at han på grund af arbejde og familie gik med overvejelser om at trappe lidt ned fodboldmæssigt," siger Dennis Holdgaard.

"Han trænede allerede i perioder i Vivild kun en gang om ugen, og jeg ved, at han var tæt på at skifte til Kolind allerede den gang, fordi det ville gøre det nemmere for ham, når han bor i byen. Jeg har dog ikke haft noget med klubskiftet at gøre, vil jeg gerne understrege."

Degn og Bisgaard

Dennis Holdgaard forventer at kunne byde velkommen til en gammel kending i KPI til nytårsappellen, idet talentfulde Jakob Degn Larsen forventes at dukke op. Jakob Degn Larsen har stort set været inaktiv, siden han i foråret 2017 blev regulært knockoutet i en nærkamp med Hornslets målmand i en Serie 2 kamp.

"Har snakket med Jakob om at starte forsigtigt op, så han måske er kampklar efter sommerferien," siger Dennis Holdgaard, der også har fået et klart nik fra et andet ungt talent, Magnus Bisgaard Hansen, der ellers var rygtet til AC Norddjurs.

"Magnus spiller hos os, sådan er det," siger Holdgaard, der også håber, at Magnus' storebror, Rasmus Peter Bisgaard Hansen, vil tage en tørn sammen med veteranerne Mikkel Lænø Stær og Kasper Høegh Therkildsen.

"Kasper har sagt, at han vil trappe ned, men det er så fjerde år i træk, at han siger det, har jeg ladet mig fortælle," griner KPIs nye cheftræner.

Træne sammen

Dennis Holdgaard ser gerne, at seniortruppen (Serie 1, Serie 4 og Serie 6) træner sammen. Det har ikke været kutyme i en årrække.

"Det er for mig helt naturligt. Det var vi altid gjort i mine tidligere klubber, og jeg synes, det er en god investering, fordi det gør mange ting lettere. For eksempel gør det os mindre sårbare ved skader, at spillerne har trænet sammen," siger Holdgaard, der med opgaven i Kolind trasker ud af sin trænermæssige komfortzone.

"Det var mit klare ønske, da vi blev enige om, at jeg skulle stoppe i Vivild, at jeg gerne ville prøve at komme et helt nyt sted, hvor jeg ikke kendte ret meget til klubben på forhånd. Derfor er opgaven også ekstra spændende."

Publiceret 31 January 2019 11:45