Leif Lahn Jensen klar til café-møderække i Syddjurs. Foto: Lars Norman Thomsen

Leif Lahn Jensen klar til café-møderække i Syddjurs. Foto: Lars Norman Thomsen

Valgkamp: Lige lovlig Leif

Socialdemokratiet tænder nu op for valgkampen til det forstående folketingsvalg for partiets folketingsmedlem Leif Lahn Jensen

Af
Lars Norman Thomsen

FOLKETINGSVALG Statsminister Lars Løkke Rasmussen har en deadline, der hedder 17. juni 2019. Inden da skal han have udskrevet folketingsvalg i henhold til Grundloven.

Hvornår han gør det, er der forskellige bud på som altid, men det gør han, når meningsmålingerne står i zenit for Løkke, Venstre og den borgerlige fløj. Det er ikke tilfældet i øjeblikket, men derfor sover alle folketingskandidater naturligvis med valgstøvlerne på alligevel.

Det gælder også det lokale folketingsmedlem Leif Lahn Jensen (S), som hans bagland på Djursland markedsfører på en række cafémøder i den kommende tid. Første gang lørdag 26. januar på Kulturhotellet i Rønde klokken 10.30, hvor der bliver lejlighed til at diskutere aktuel politik med den rutinerede folketingspolitiker, der efterhånden har haft kontor på Christiansborg i 11 år.

Ved folketingsvalget 18. juni 2015 fik han rekordagtige 7.393 personlige stemmer i Østjyllands Storkreds.

Leif Lahn Jensen kommer også til cafémøder i Kombi i Hornslet 23. februar, Kafe Kolind 23. marts Kernehuset i Ebeltoft 27. april.

Leif Lahn Jensen tror i øvrigt selv mest på, at statsminister Lars Løkke Rasmussen trykker på valgknappen i maj 2019 i forbindelse med valget til Europa-Parlamentet.

Publiceret 24 January 2019 06:00