Arkivfoto

Arkivfoto

Hornslet:

Borgere hjalp politiet med at fange indbrudstyv

24-årig mand anholdt for flere indbrud. Medgerningsmand slap væk

Borgere i Hornslet fortjener at få et klap på skulderen, efter de tirsdag aften ydede politiet god hjælp til at få fat i en 24-årig indbrudstyv, der var på spil i lokalområdet.

Klokken 20.55 ringede en borger til politiet, da han så to mænd luske rundt med lommelygter ved et hus på Ballesvej i Hornslet.

En patrulje blev sendt til stedet, og betjentene parkerede diskret i nærheden, hvorefter de nærmede sig huset. Pludselig sprang to mænd ned fra en altan og løb op mod Hornslet Skole med politiet i hælene. Det lykkedes dog mændene at slippe væk i første omgang.

Men en borger på stedet havde set den ene mand, og han kunne guide patruljen på rette vej. På Kastanievej fik betjentene kontakt med en 24-årig mand, der havde svært ved at forklare, hvad han lavede der. Til sidst erkendte han, at han havde begået indbrud i huset på Ballesvej.

Da han blev anholdt og visiteret, fandt betjentene et benzinkort, der tilhørte en anden mand, som havde haft indbrud samme aften i sin bil, da den holdt ved Hornslet Skole. Konfronteret med den oplysning indrømmede den 24-årige også indbruddet i bilen.

Den anden gerningsmand lykkedes det i denne omgang ikke politiet at få fat i.

Publiceret 05 December 2018 10:06