Alec, thailandsk kvinde med godt to år på bagen, tilbyder massage i sin nyåbnede klinik på Søndergade 4A i Kolind. Foto: Lars Norman Thomsen

Alec, thailandsk kvinde med godt to år på bagen, tilbyder massage i sin nyåbnede klinik på Søndergade 4A i Kolind. Foto: Lars Norman Thomsen

Alec har åbnet Kolind Wellness i Søndergade

Thailandske Alec har åbnet fin lille klinik, hvor hun tilbyder velvære og forkælelse i form massage

Af
Lars Norman Thomsen

KOLIND "De varmeste anbefalinger herfra. Jeg fik en virkelig god massage og kommer helt sikkert igen. Flotte lokaler og Alec er sød og en dygtig massør," lyder en anmeldelse på nystartede Kolind Wellness' Facebook-side.

En anden skriver: "Du vil ikke fortryde at komme forbi Kolind Wellness! :) Alec er utrolig god til det hun gør - Og det er et skønt og hyggeligt sted."

Bedre anmeldelser og start på livet som massør med egen klinik i Kolind kan thailandske Alec, 48, næsten ikke få.

Hun åbnede sin klinik på Søndergade 4A i oktober med hjælp fra sin mand, Anders Petersen, der arbejder som sygeplejerske på Psykiatrisk Hospital i Risskov og altid er hjemme i dagtimerne, mens fruen arbejder.

Anders Petersen har en fortid i Hornslet, men parret blev enige om at prøve lykken i Kolind, hvor de kunne rykke i gode lokaler med bopæl og klinik tæt på hinanden

Alec tilbyder velvære i form af massage. Massagen tilpasses den enkeltes behov og ønsker , og kan typisk bestå af en kombination af traditionel thaimassage og normal oliemassage.

Alec har boet i Danmark i godt to år og kombinerer sit arbejde i Kolind Wellness med at gå på sprogskolen Lærdansk Syddjurs i Rønde.

Alec fortæller, at hun har været glad for opstarten i Kolind, og ser lyst på fremtiden i forhold til at skabe et kundeunderlag for klinikken.

Publiceret 14 November 2018 23:22