Casper Kjær Sørensen forventer at ligge brak som træner i en rum tid endnu. Foto: Lars Norman Thomsen

Casper Kjær Sørensen forventer at ligge brak som træner i en rum tid endnu. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Mangeårig serietræner savner motivationen

Casper Kjær Sørensen har været serietræner i en række lokale klubber de senere år, men lysten til et nyt trænerjob står ikke længere øverst på hans dagsorden

Af
Lars Norman Thomsen

SERIEFODBOLD Seriefodbolden har lukket ned for endnu en sæson efter 14 spillerunder - for de fleste holds vedkommende fra august og til nu.

En af dem, der kun har været tilskuer til en række seriekampe i efteråret, er Casper Kjær Sørensen, 38.

De senere år ellers med trænerjobs i Mørke-TRIF, IF Midtdjurs, Hornslet, Nørager og TRIF.

Hos sidstnævnte sluttede han med oprykning til Serie 3.

Farvel til Hornslet

I foråret 2018 blev han engageret til at forsøge at kickstarte fodbolden i Hornslet efter, at et helt førstehold havde forladt klubben.

"Vi havde et forår i Serie 5, men ret hurtigt efter sommerferien blev jeg enig med Hornslet om at afbryde samarbejdet," fortæller Casper Kjær Sørensen. "Spillerne ville reelt blot spille på to mål til træning, og det var der ingen grund til at have en træner til at sætte i gang. Derfor var begge parter enige om at stoppe samarbejdet."

Nyder friheden

Casper Kjær Sørensen, til daglig lærer på Rønde Skole, har i stedet nydt, at han ikke skulle afsætte to aftener og en lørdag eller søndag til fodbolden.

"Jeg har lige pludselig haft masser af tid sammen med familien og har kunnet tage ud og kigge en kamp i ny og næs, hvis jeg havde lyst."

Et nyt trænerjob lokker ikke lige nu for familiefaderen til tre poder.

"Jeg tror ikke, at det bliver aktuelt lige med det første," siger han.

Flere om det

Casper Kjær Sørensen tilføjer, at kommer der et godt tilbud, som kan motivere ham til at starte igen, så vil han overveje det.

"Men jeg må indrømme, at det slet ikke trækker i mig på samme måde mere, og jeg tror heller ikke, at det bliver lettere at være træner i de kommende år."

En ting er han på det rene med:

"Skal jeg træne igen, skal vi være flere om det. Det er slut for mit vedkommende med at skulle stå for både træning, kampe og tillige alt det praktiske. Det knækker man halsen på til sidst."

Casper Kjær Sørensen har selv en fortid som spiller. Han har som ung spillet i Thisted og som lærerstuderende i Aarhus i Skovbakken plus, at han selv har spillet lidt med i de klubber, hvor han har været træner.

Publiceret 05 November 2018 14:58