Divisionshåndbold: Kristoffer Petersen suveræn i sikker Nørre Djurs HK sejr over HEI

Målmand Kristoffer Petersen havde 22 redninger, da Nørre Djurs HK genvandt selvtilliden med sikker sejr på 33-23 over HEI, Skæring i 2. Division

Af
Martin Schultz

Med en fokuseret indsats og og den rette koncentration kom Nørre Djurs HK med en fremragende Kristoffer Petersen i målet op på hesten igen efter sidste søndags nederlag til Nøvling IF, da oprykkerne søndag eftermiddag tog imod HEI, Skæring i Nørre Djurshallen i Glesborg.

Foran et stort publikum i ”Hulen” i Glesborg vandt Nørre Djurs HK nemlig sikkert med 33-23 efter 16-11, og det glædede ikke mindst cheftræner Benny Nielsen.

”Som træner er man altid nervøs, når man har tabt en kamp, for hvordan reagerer holdet?” siger Benny Nielsen efter at Nørre Djurs HK efter fire sejre i træk forrige søndag på hjemmebane havde tabt den femte kamp med 22-25 til Nøvling IF.

”Men jeg var nu forholdsvis rolig, for vi havde haft en fin træningsuge, hvor spillerne steppede op og ydede en koncentreret træningsindsats. Og samtidig var både Simon Søgaard Jensen blevet helt klar efter sygdom og småskader, og Simon Østergaard, som blev kørt på hospitalet under kampen i søndags efter et fald og et slag mod nakken, var torsdag frisk og meldte sig fredag fuldstændig klar til at spille,” fortæller Benny Nielsen om den meget overraskende udmelding fra sin sidste søndag hårdt ramte fløjspiller.

Alle markspillere på scoringslisten

”Vi havde ventet et hård kamp mod HEI, Skæring, som er et hold med dygtige og altid godt skolede og veltrænede håndboldspillere,” siger Benny Nielsen.

”Men vi havde som optakt til kampen mere fokuseret på os selv og ikke så meget på, hvordan modstanderne spiller. Skader og uheld havde bragt alle i spil, og alle skulle byde ind. Og det var holdet opsat på og alle leverede, hvilket man også ser ved at alle spillere kom på scoringslisten.”

Nørre Djurs HK startede kampen med Bryan Mathew Odour på venstre backpladsen i stedet for Simon Søgaard Jensen og med Mikkel Milling på stregen i stedet for Rasmus Dalsgård Lund.

”Og Bryan scorede vores to første mål og scorede fem mål, og Mikkel Milling scorede to fra stregen, hvorefter Rasmus Dalsgaard Lund kom ind og scorede fire mål i 2. halvleg og spillede det bedste vi har set fra hans side i dette efterår,” fortæller Benny Nielsen.

Flot støtte fra publikum i ”Hulen”

HEI, Skæring startede som lyn og torden og kom foran med 2-0.

”Jeg måtte lige trække vejret dybt, men vi kom stille og roligt i gang og havde en god periode i 1. halvleg, hvor vi med kontra- og angrebsmæssigt meget stabilt spil bragte os foran med 16-10 frem mod halvlegen. Vi aftalte i pausen, at vi skulle fortsætte med at give den gas og udfordre ved at løbe med dem. Vi spillede en rigtig god 2. halvleg og var foran med både 19-14 og 25-17 inden vi vandt kampen med ti mål,” siger Benny Nielsen.

Målmand Kristoffer Petersen var kampens profil med 22 redninger og er ifølge træner Benny Nielsen ikke set bedre, men også hans makker i målet Kasper Kolstrup Møller gav ham en kæmpe opbakning fra bænken.

”Der var en rigtig god gruppedynamik mellem vores keepere, og det giver ro at vide, at vi har to så stabile folk bagude,” siger Benny Nielsen, som også fremhæver de to stregspillere Rasmus Dalsgård Lund og Mikkel Milling for en godkendt indsats.

”Så kan jeg ikke andet end fremhæve den fantastiske støtte, som holdet får fra publikum i Nørre Djurshallen. Den gode stemning er virkelig med til at hjælpe spillerne,” siger Benny Nielsen.

Med sejren ligger Nørre Djurs HK i top tre med 10 point efter seks kampe, side om side med HC Midtjylland og Mors-Thy Håndbold.

Nørre Djurs HK møder lørdag kl. 12.30 Hornbæk SF på udebane i Hornbækhallen.

Kampfakta

2. division Herrer, Pulje 1

Nørre Djurs HK - HEI, Skæring 33 - 23 (16 - 11)

Søndag 5. November kl. 16.00 i Nørre Djurshallen i Glesborg

Målscorere:

  Simon Søgaard Jensen: 7 mål

  Henrik Storm Pedersen: 5 (3) mål

  Bryan Mathew Odour: 5 mål

  Rasmus Dalsgård Lund: 4 mål

  Simon Østergaard: 3 mål

  Rasmus Secher Eldrup: 3 (1) mål

  Nicolaj Danefeld Hansen: 2 mål

  Mikkel Milling: 2 mål

  Mathias Nymark Rasmussen: 1 mål

  Nikolaj Moll Larsen: 1 mål

Udvisninger:

  Nicolaj Danefeld Hansen: 2

  Rasmus Dalsgård Lund: 1

  Rasmer Secher Eldrup: 1

Publiceret 05 November 2018 18:53