Køreskoleelever i Jylland er generelt bedre til at bestå deres køreprøver end eleverne på Sjælland. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Køreskoleelever i Jylland er generelt bedre til at bestå deres køreprøver end eleverne på Sjælland. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix Scanpix

Her er det nemmest at bestå din køreprøve

kørekort Det er ikke uden betydning, hvor du tager din afsluttende køreprøve henne, viser en oversigt af landsdækkende dumpeprocenter til den afsluttende køreprøve

Køreskoleelever i Jylland er generelt bedre til at bestå deres køreprøver end eleverne på Sjælland, men hvis du gerne vil bestå din din køreprøve i Jylland, er der bedre chancer i nogle regioner fremfor andre.

Sådan lyder den umiddelbare konklusion af de seneste landsdækkende tal for dumpeprocenter til den afsluttende køreprøve, som sammenligningsportalen Samlino.dk har fået udleveret af Rigspolitiet.

I Jylland er Østjyllands Politikreds området, hvor flest elever dumper den afsluttende køreprøve. Her dumper 35.5 procent den afsluttende praktiske køreprøve, mens 30.2 ikke består den teoretiske del.

De bedste muligheder for at bestå findes i Sydøstjyllands Politikreds. Her er det kun 27.0 og 27.6 procent, der dumper henholdsvis den praktiske og teoretiske prøve.

Dermed kan eleverne i Sydøstjyllands Politikreds bryste sig af at være blandt de absolut bedste på landsplan - kun overgået af køreskole-eleverne i Danmarks mindste politikreds, Bornholm.

-vik

Udvalgte dumpeprocenter:

Østjyllands Politikreds: Praktisk: 35.5. Teoretisk: 30.2

Nordjyllands Politikreds: Praktisk: 33.0. Teoretisk: 29.6

Sydøstjyllands Politikreds: Praktisk: 27.0. Teoretisk: 27.6

Københavns Politikreds: Praktisk: 48.1. Teoretisk: 32.8

Publiceret 03 November 2018 09:00

SENESTE TV