Jesper Bredahl stod atter en flot kamp i Nøragers mål. Nørager må tage endnu en sæson i Serie 3. Foto: Lars Norman Thomsen

Jesper Bredahl stod atter en flot kamp i Nøragers mål. Nørager må tage endnu en sæson i Serie 3. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Gråt, vådt og uden gnist i uafgjort lokalopgør på Stenvad Stadion

Hverken AC Norddjurs eller Nørager B havde noget at spille for i kedelig 1-1 kamp med scoringer af Christian Basballe og topscorer King Kasper

Af
Martin Schultz

Det var en kamp mellem rækkens nr. to og nr. tre, da AC Norddjurs og Nørager B lørdag eftermiddag mødtes på Stenvad Stadion i Djurslandspuljen i Serie 3 og spillede 1-1 efter 0-0 ved pausen.

Der var ikke meget tænding i kampen, for AC Norddjurs’ 3 - 1 nederlag til topholdet Østdjurs 91 forrige lørdag tog så godt som den sidste tvivl og dermed spænding ud af slutspillet i toppen af rækken, og det var tydeligt at se på Stenvad Stadion. Der var ingen af de to hold, der havde noget at spille for.

”Det var en kedelig kamp. Der var ikke noget at spille om. Der var ingen nerve og ingen intensitet i kampen,” konstaterer AC Norddjurs’ træner Claus Koch.

”Det var en kamp, som var lige som vejret. Det var gråt og vådt. Det mest ophidsende var en dommer, som fløjtede kampen i stykker. Han så en masse offside-situationer, som ikke andre så,” mener Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

”Kampen var ikke uden chancer, men den var uden spænding og uden gnist,” siger Claus Vestergaard.

Gode målmænd i begge ender af banen

AC Norddjurs var ellers med til at spænde ben for Nørager B’s drømme om en topplacering, da lokalrivalerne vandt den første kamp på Nørager Stadion med 3-2 på et mål i overtiden af Kasper Schmidt Jørgensen.

Og også i lørdagens returopgør var det topscorer King Kasper, som huggede point fra Nørager B, da han få minutter før slutfløjtet udlignende Christian Basballes føringsmål til 1-1.

”Det er symptomatisk for vores sæson. Hvad vi ikke har tabt af point i de sidste ti minutter i denne sæson,” siger Claus Vestergaard, som får sendt en sidste stikpille af sted mod kampens dommer.

”Nu havde dommeren fløjtet for omkring 30 tvivlsomme offside kendelser, men da der endelig var mindst fem meter offside på Kasper Schmidt Jørgensen, så fløjtede han ikke,” siger Claus Vestergaard om AC Norddjurs’ udligning til 1-1.

Det var ikke en kamp uden chancer, men målmændene i begge ender af banen leverede godt spil i buret og holdt scoringen nede på 1-1. AC Norddjurs havde afbud fra både keeper Benjamin Sander Bendixen og veteranmålmanden Martin Nielsen, så klubben, som er samarbejdsklub omkring eliteoverbygningen FC Djursland, havde lånt Anders Emil Hjort fra Danmarksserietruppen til kampen mod Nørager B, som havde Jesper Bredahl på sin faste plads i målet.

Ikke noget topbrag om oprykning på lørdag

Nørager B kom foran med 1-0 efter godt 60 minutters spil, da et indlæg fra Mathias Fisker nåede Christian Basballe i området omkring straffesparkspletten, hvorfra han drønede bolden i mål uden chance for Anders Emil Hjort. AC Norddjurs udlignende i det 88. minut ved King Kasper Schmidt Jørgensen i en efter Nørager-træner Claus Vestergaards opfattelse klokkeklar offsideposition.

Nørager B stillede med et ungt hold og havde rutinerede folk som Lasse Jensen, Steffen Klintø og Daniel Sortkjær på bænken. Christian Basballe blev valgt til kampens spiller på Nørager B’s hold.

AC Norddjurs spiller lørdag kl. 13.30 ude mod Auning IF i et opgør, hvor hjemmeholdet har alt at vinde for at sikre sig en sæson mere i Serie 3.

Nørager B tager, lørdag kl. 13.30 hjemme imod topholdet Østdjurs 91, som kommer i bus med spillere og tilskuere til Nørager Stadion for at fejre den oprykning, som blev sikret i lørdags med 5-1 sejren over Åstrup/Hammelev IF.

Der var ellers lagt op til et afslutningsbrag mellem de to formodede oprykningskandidater Nørager B og Østdjurs 91 i den sidste runde, men Nørager B smed for mange point i løbet af sæsonen, så Østdjurs 91 har indløst billetten til Serie 2 med kun et overraskende nederlag til bundholdet Mørke IF og to krydser på kontoen.

Kampfakta:

Serie 2, pulje 35

AC Norddjurs - Nørager B 1 - 1 (0 - 0)

Lørdag 27. oktober kl. 13.30 på Stenvad Stadion

Målscorere

0 - 1 Christian Basballe (62. min.)

1 - 1 Kasper Schmidt Jørgensen (88. min.)

Publiceret 02 November 2018 08:00