Humøret var højt efter, at oprykningen var i hus hos man-of-the-match hos Ådalen, Søren Laursen (tv.), og Kieren Jon Boyling. Foto IF Ådalen

Humøret var højt efter, at oprykningen var i hus hos man-of-the-match hos Ådalen, Søren Laursen (tv.), og Kieren Jon Boyling. Foto IF Ådalen

Seriefodbold: IF Ådalen klar til Serie 3

En 4-1 sejr på udebane over Helsted Fremad i lørdagens topopgør betyder, at Lime-Skørring klubbens bedste hold er tilbage i Serie 3

Af
Lars Norman Thomsen

Lørdag blev det en kendsgerning, at IF Ådalens bedste herrehold rykker op i Serie 3, som holdet har været væk fra i cirka et år.

På QuickPot Parks kunstgræstbane i Helsted vandt Lime-Skørring klubbens udvalgte topopgøret over hjemmeholdet med 4-1.

Dermed er resultatet i sidste spillerunde hjemme på Lime Stadion mod SMIFF uden betydning, fordi IF Ådalens førsteplads allerede er sikret.

Det er i øvrigt ikke sikkert, at søndagens planlagte opgør mod SMIFF bliver til noget, fordi bundholdet SMIF, der tidligere har været trænet med succes af 'Mr. Ådalen', Jan Espensen, muligvis ikke stiller op. Det gjorde holdet således ikke i den forgangne spillerunde.

Cheftræner ikke med

Cheftræner Lasse Dahl Sørensen var ikke med på linjen i topopgøret. Han er taget på udenlandsrejse.

Det har heller ikke været muligt at træffe 'hardhitteren', den spillende assistenttræner Kaare Brøgger Sørensen, som sammen med Jan Espensen har ansvaret for førsteholdet, mens Lasse Dahl Sørensen pauserer.

Ifølge kamprapporten, forfattet af Ådalens egen Mads Klinke Espensen, blev samtlige fem mål scoret efter pausen.

For IF Ådalen scorede Thomas Høgh 'Tordenstøvle' Mikkelsen, Frederik ' Frede' Sølvsten 2 og Mathias Eske i nævnte rækkefølge, før hjemmeholdet til slut fik reduceret til slutfacit 4-1.

Otte sejre, to uafgjorte og blot et nederlag lyder statistikken på for IF Ådalen. Rækken har kun bestået af syv hold med Purhus og SMIFF som klare prügelknabe og sikre nedrykkere.

Publiceret 30 October 2018 21:23