Veteranen Kasper Høegh Therkildsen (tv.) med den slebne teknik scorede for KPI, men det var ikke nok til at afværge et nederlag. Arkivfoto

Veteranen Kasper Høegh Therkildsen (tv.) med den slebne teknik scorede for KPI, men det var ikke nok til at afværge et nederlag. Arkivfoto

Seriefodbold: Kasper Høegh Therkildsens mål ikke nok til at holde KPI ude af bundstrid

Kolind/Perstrup IF tabte med 2-1 til DGL 2000, men kan selv afgøre sin skæbne lørdag eftermiddag på Kolind Park

Af
Martin Schultz

På et mål af Kasper Høegh Therkildsen efter godt en halv times spil i 1. halvleg kunne Kolind/Perstrup IF gå til pausen med en 1-0 føring i den vigtige udekamp mod DGL 2000 på Skæring Stadions kunstgræsbane, Invita Park Kunstgræs.

”Men i 2. halvleg blev vi presset fra første fløjt. Vi arbejdede ikke hårdt nok i 2. halvleg, og DGL 2000 havde en masse at kæmpe for. De skulle have en sejr,” siger KPI’s træner Thomas Zacher Sørensen.

Med mindst et point i opgøret kunne Kolind/Perstrup IF have meldt sig ud af nedrykningsstriden i den ekstremt jævnbyrdige pulje i Serie 1, men nu kan Kolind/Perstrup IF, placeret på en 4. plads, med et nederlag risikere at rykke ned, hvis den højere matematik mager det tilpas uheldigt.

”Vi kan selv afgøre tingene mod bundholdet Christiansbjerg IK, men rækken er så lige, at også vores modstander har noget kæmpe for,” siger Thomas Zacher Sørensen.

I heldigste fald kan Christiansbjerg IK med en sejr over Kolind/Perstrup IF tørre nedrykningen af på Vivild IF, hvis de grønne fra Vivild ikke får point i udekampen mod Kristrup B.

”Det er en helt vildt spændende afslutning med så mange scenarier i spil. Men med et enkelt point er vi sikre på at blive i rækken,” siger Thomas Zacher Sørensen, som lørdag slutter som træner i barndomsklubben og forhåbentlig kan overgive sin afløser Dennis Holdgaard et hold i Serie 1.

Direkte i mål med et fladt skud

Kolind/Perstrup IF spillede en godkendt 1. Halvleg mod DGL 2000, Aarhus, som havde flyttet kampen fra græsbanerne på Tilst Idrætsanlæg til Invita Park Kunstgræs i Skæring.

”Vi gjorde som vi havde aftalt og havde godt styr på kampen,” siger Thomas Zacher Sørensen, som kunne se rutinerede Kasper Høegh Therkildsen score til 1-0 en halv time inde i kampen.

”Sebastian Konrad var trukket ned midt på modstandernes banehalvdel og spillede bolden i dybden til vores centrale midtbanespiller Simon Brouer. Han lagde bolden lidt skråt tilbage i feltet i modsatte side, hvor Kasper Høegh Therkildsen kunne sparke den direkte i mål med et fladt skud,” fortæller Thomas Zacher Sørensen.

Bundhold på besøg på Kolind Park

Men Kolind/Perstrup IF steppede ned i 2. halvleg og kom under pres.

”DGL 2000 udlignede efter godt ti minutter i 2. halvleg, men uafgjort ville stadig være et godkendt resultat for os. Men med tyve minutter igen scorede hjemmeholdet på et hjørnespark. Nu skal vi på lørdag på Kolind Park møde Christiansbjerg IK, som tabte rundens kamp, men stadig har en teoretisk chance for at redde sig,” siger Thomas Zacher Sørensen.

Kolind/Perstrup IF har dog den fordel, at de kender resultatet af kampene Kristrup B - Vivild IF og Helsted Fremad - DGL 2000, som begge spilles lørdag kl. 11.00, når de lørdag kl. 16.00 går på banen på Kolind Park.

Kampfakta

Serie 1, Pulje 8

DGL 2000, Aarhus - Kolind/Perstrup IF 2 - 1 (0 - 1)

Lørdag 27. oktober kl. 16.00 på Invita Park Kunstgræs, Skæring

Målscorere:

0 - 1 Kasper Høegh Therkildsen (30. min.)

1 - 1 DGL 2000 (55. min.)

2 - 1 DGL 2000 (70. min.)

Publiceret 29 October 2018 15:25