Viking Pindstrup må tage turen ned i Serie 5. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Viking Pindstrup må tage turen ned i Serie 5. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Viking Pindstrup rykker ned i Serie 5

Lørdagens 1-2 nederlag til Kristrup betyder, at Viking Pindstrup må tage ture ned i Serie 5 sammen med allerede udmeldte FC Glesborg og IF Midtdjurs

Af
Lars Norman Thomsen

Med to spillerunder igen i seriefodbolden begynder man at ane op- og nedrykkere i de enkelte rækker.

I Serie 4 slipper de16 bedste seks'ere i samtlige 36 rækker i Jylland at skulle tage turen ned i Serie 5 efter julepausen.

Lokalt hang det i en tynd tråd for Viking Pindstrup før lørdagens kamp mod Kristrup på Pindstrup Stadion. Før kampen indtog hjemmeholdet sjettepladsen i Serie 4 med 16 point for 12 kampe.

Nærmeste bejlere til dette 'dødens spor' i Serie 4 var Vivild og AC 2012 med 19 point for samme antal kampe.

Da Viking Pindstrup tabte opgøret mod Kristrup med 2-1, er det en kendsgerning, at klubbens bedste seniorhold spiller i Serie 5 efter nytår. Det bliver uden den dygtige målmand Bjarni "Muren" Á Hólalagi, der flytter tilbage til Færøerne.

Slutter seks'er

Selv om Viking Pindstrup slutter som nummer seks i rækken, er holdet ikke inde billedet til en af de 16 'fripladser'.

Det skyldes, at Viking Pindstrup lørdag 15. september 2018 tabte hjemmekampen mod TRIF uden at spille. Årsag: det var ikke muligt at stille hold.

"Det betyder, at man automatisk ryger i bunden. Det vil sige, at antal udeblivelser er det, der kigges på allerførst, når de 16 bedste seks'ere i Serie 4 skal findes," siger Ole Frandsen, Turneringschef hos DBU Jylland.

Publiceret 27 October 2018 15:16