Moussa Diallo Trio indtager KulturHotellet i Rønde som led i 'Spil-dansk'-dagen

Moussa Diallo Trio indtager KulturHotellet i Rønde som led i 'Spil-dansk'-dagen

Afrikanske rytmer for hele familien

Rønde får besøg af Moussa Diallo Trio

koncert Lørdag 3. november indtager Moussa Diallo Trio KulturHotellet i Rønde med en koncertoplevelse for store og små.

Koncerten afholdes som en del af 'Spil Dansk'-ugen.

Sangene bygger på de afrikanske eventyr, som Moussa fik fortalt af sin bedstemor, da han var barn i Mali. Det er sjove historier, som man også kan blive lidt klogere af. Man kan glæde sig til sangen om den lille mariehøne Kimi Komo, som Moussas bedstemor fortalte ham en dag, han ikke havde lyst til at gå i skole.

Afrikanske instrumenter

Musikerne spiller på spændende afrikanske instrumenter som for eksempel en kora, som er et strengeinstrument med en smuk lyd i stil med en harpe.

Moussa Diallo voksede op i Bamako i Mali, og flyttede til Danmark i 70'erne, hvor han lige siden har markeret sig som en af landets mest aktive bassister indenfor genrerne pop, rock og funk.

Familiekoncerten er en del af Syddjurs Kommunes Spil Dansk-program, som derudover rummer alt fra kirkekoncerter, musikforedrag og sangskriverworkshops til store koncerter med Lis Sørensen og Tim Christensen.

Koncerten lægger også op til kultur- og bevægelses-eventen 'Move for Life'. Det betyder, at man efter koncerten kan fortsætte dagen med danseworkshops for børn og voksne. Derudover giver Shanghai Akademiet workshop og en kort danseforestilling.

-vik

Publiceret 27 October 2018 22:00