KulturHotellet: Der fut i fejemøjet, når Sofie smider tøjet...

John Mogensen coverband kommer til Rønde og vrikker med rumpetten

koncert Den gamle gårdsanger John Mogensen har været død i over 40 år, men han er på ingen måde borte fra bevidstheden. Han er tværtimod så stort et hit, at unge i Syddjurs arrangerer koncert med John Mogensen coverband for at sætte fut i fejemøjet på KulturHotelllet i Rønde 26. oktober.

Selvom koncerten arrangeres af VærelZe313, der mest henvender sig til unge under 25, er koncerten åben for alle, der vil tilbage til de glade 70’ere, hvor man ”sidder på et værtshus” og tænker ”der er noget galt i Danmark”. Og VærelZe313 lover, at forsangeren både har John Mogensens look, stemme og karisma.

Men hvorfor hører nutidens unge overhovedet en gammel traver som John Mogensen, spørger arrangørerne i en pressemeddelelse? En del af svaret er, at han blev kult efter filmen 'Så længe jeg lever', der havde premiere i marts. Her spilles den gamle værtshus-crooner af Rasmus Bjerg med al den charme og karisma man kan forestille sig. Og så er John Mogensens musik bare fedt, fortæller Paw fra VærelZe313 i pressemeddelelsen.

Coverbandet John Mogensen LIVE spiller fredag 26. oktober kl. 20 på KulturHotellet i Rønde.

jbe

Publiceret 24 October 2018 12:58