Stedets tre spillemaskiner er blevet smadret.

Stedets tre spillemaskiner er blevet smadret. Foto: Spor 3

Værtshus har fået smadret spillemaskiner og stjålet spillemønter og pengeskab

Omfattende ødelæggelser og tyveri fra værtshus i Hornslet

Af
Jeppe Rafn

Bettina Stendevad Olsen blev mødt af et trist syn, da hun mandag morgen kom for at åbne sit værtshus Spor 3 i Hornslet.

Vinduerne ud til parkeringspladsen stod åbne, og indenfor var stedets tre store spillemaskiner blevet godt og grundigt smadret. Indbrudstyvene havde endvidere ødelagt en dobbeltsikret branddør ind til et lokale, hvor de har hevet et pengeskab ud af væggen og stjålet det, fortæller Bettina Stendevad Olsen til Lokalavisen.

Pengeskabet indeholdt kontanter og møntkassen fra kasseapparatet med mere, ligesom der er blevet stjålet hele kasser spiritus og enkelte flasker. Derudover kom tyvene afsted med temmelig mange spillemønter, der har en værdi på 20 kroner stykket og kan veksles til kontanter.

"Jeg har lige fået et tip om, at nogen har vekslet spilleautomatmønter på en bodega, der har overvågningsbilleder, så jeg skal have kontaktet politiet," fortæller Bettina Stendevad Olsen.

Værtshusejeren lukkede værtshuset søndag klokken 21, så indbruddet er sket enten sent søndag aften eller natten til mandag. Hun meldte det straks til politiet og har desuden lavet et opslag på Facebook, så tyveriet af spillemønterne kan nå ud til andre værtshuse og spillehaller, hvor man kan veksle spillemønter til kontanter.

Tidligere ejer havde flere indbrud

Bettina Stendevad Olsen overtog Spor 3 i sommer i forbindelse med Rosenholm Festivalen i Hornslet.

"Det er første gang, jeg har haft indbrud, men jeg ved, den tidligere ejer har haft indbrud 2-3 gange. Men det er første gang, de kommer ind til pengeskabet," fortæller hun.

Publiceret 10 October 2018 13:21

SENESTE TV