To mål af Martin Holm Hansen sikrede KPI en overraskende sejr over Kristrup. Arkivfoto: Martin Schultz

To mål af Martin Holm Hansen sikrede KPI en overraskende sejr over Kristrup. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: Martin Holm Hansen bag overraskende udesejr til KPI

Kolind/Perstrup IF fik point i syvende kamp i træk på to mål af Martin Holm Hansen i 2-1 sejr over Kristrup Boldklub i Serie 1

Af
Martin Schultz

På to mål af offensivspilleren Martin Holm Hansen leverede Kolind-Perstrup IF lørdag eftermiddag en artig overraskelse med en 2-1 sejr over et af topholdene i Serie 1, Kristrup Boldklub.

”Det var hele banden der leverede. De løb som sindssyge alle sammen. Det var en rigtig fighterindsats, men tilsat bedre spil end vi leverede sidste lørdag mod Vivild IF,” siger KPI-træner Thomas Zacher Sørensen.

Med sejren er Kolind/Perstrup IF ubesejret i syv kampe og er rykket op i midterfeltet i Serie 1’s pulje 8. Men i den ekstremt jævnbyrdige pulje skal der kæmpes til sidste kamp for ikke at rykke ned.

”Det er stadig en meget lige række, og vi er overhovedet ikke sikre på noget,” siger Thomas Zacher Sørensen, hvis hold på lørdag tager imod Dronningborg B på Kolind Park. Det er en kamp, hvor Kolind/Perstrup IF sikkert gerne vil have revanche for den nedsmeltning på 8-1, som ramte holdet tidligere på efteråret på Dronningborg Stadion.

Det rekordstore nederlag, som har ødelagt efterårets målscore, var dog det ultimative wake up-call for gutterne fra Kolind, for siden den øretæve er holdet ubesejret efter at have indledt sæsonen med at tabe de første tre kampe.

Det lugtede af straffe til KPI

Kolind/Perstrup IF måtte undvære stamspillere som Rasmus Bisgaard Hansen, Mikkel Stær, Nickolaj ”Myre” Martinsen og Rasmus Meyland, men afløserne kæmpede for sagen og leverede en god indsats. Daniel Bagger Pedersen var med fra start på midtbanen for første gang efter sin skade, men måtte gå ud igen efter en halv time.

Kristrup Boldklub er et af rækkens tophold og fik da også den bedste start på eget græs med to store chancer indenfor de første minutter.

”Kristrup Boldklub er et stærkt hold med en god offensiv. De havde da også bolden mest i 1. halvleg, hvor de kørte rundt med os, men ligesom mod Vivild IF stod vores forsvar godt. Vi fik en stor chance, da Martin Holm Hansen var ved at nå bolden inden Kristrups keeper. Der var kontakt mellem de to og Martin blev stemplet på benet, og der kunne godt have været dømt straffe,” fortæller Thomas Zacher Sørensen.

Men det blev Kristrup Boldklub, der kunne gå til pausen med en 1-0 føring, da et langt indkast ved hjørneflaget fem minutter før halvleg blev forlænget med hovedet ved forstolpen, så en Kristrup-spiller ved den bagerste stolpe kunne flugte bolden i mål.

Martin Holm Hansen tæt på et hattrick

”Vi skal tro på, at vi kan mere. Og selvom vi havde været under pres i starten af kampen, så havde vi været godt med,” sagde KPI-træner Thomas Zacher Sørensen til sine spillere i pausen.

Og tingene gik Kolind/Perstrup IF’s vej allerede fra 2. halvlegs start, da Martin Holm Hansen udlignede til 1-1 efter fem minutters spil.

”Nicolai Christensen sendte fra venstre side et godt indlæg i Kristrup Boldklubs bagerste område, hvor Martin Holm Hansen stod helt fri. Han tæmmede bolden med brystet, lod den hoppe en enkelt gang, og sparkede så bolden i mål,” fortæller Thomas Zacher Sørensen.

Kolind/Perstrup IF var mere med i 2. halvleg i en kamp, som bølgede frem og tilbage. Og gæsterne fra Kolind kom foran efter godt 20 minutter i 2. halvleg, da Kasper Therkildsen modtog bolden i højre side på banens midte og spillede den ned bag Kristrup Boldklubs forsvar. Her lurede Martin Holm Hansen, som fra en spids vinkel sparkede bolden forbi målmanden til 2-1.

”Kristrup Boldklub pressede på det sidste kvarter og satte en stor midterforsvarer frem og sparkede høje bolde ind i vores felt, men vores forsvar holdt stand og afviste hjemmeholdet. Fem minutter før tid kunne Martin Holm Hansen score sit tredje mål, da Sebastian Konrad spillede bolden videre, så Martin Holm Hansen kom helt alene med målmanden. Men forsøget blev reddet, og Martin Holm Hansen scorede dermed ikke hattrick i denne kamp,” fortæller Thomas Zacher Sørensen.

Kristrup Boldklub øgede trykket mod slutningen af kampen og hældte høje bolde ind i feltet, men Kolind/Perstrup IF’s forsvar stod godt imod. Det tætteste hjemmeholdet kom en udligning var et skud, som sneg sig forbi stolpen.

”Vi fik ikke valgt en kampens spiller, men alle bidrog, så den sejr her var hele holdets indsats,” siger Thomas Zacher Sørensen, som efter to og et halvt år som træner i barndomsklubben ser frem til en pause fra trænergerningen efter at Dennis Holdgaard er blevet præsenteret som ny træner i Kolind/Perstrup IF,

Kampen mod Dronningborg B spilles lørdag kl. 16.00 på Kolind Park.

Kampfakta:

Serie 1, Pulje 8

Kristrup Boldklub - Kolind/Perstrup IF 1 - 2 (1 - 0)

Lørdag 6. oktober kl. 16.00 på Kristrup Stadion

Målscorere:

1 - 0 Kasper Tolstrup (40. min.)

1 - 1 Martin Holm Hansen (50. min.)

1 - 2 Martin Holm Hansen (65. min.)

Publiceret 10 October 2018 05:30