Beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl bekræfter, at der flyttet fire af beredskabets fuldtidsansatte personale fra Grenaa til Kolind. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl bekræfter, at der flyttet fire af beredskabets fuldtidsansatte personale fra Grenaa til Kolind. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Brandstationen i Kolind har fået fire fastansatte

Beredskabet udnytter nu Kolinds centrale placering

Af
Lars Norman Thomsen

"Det er helt korrekt, at vi har flyttet noget af beredskabets fuldtidsansatte personale fra Grenaa til Kolind, hvor personalet i dagtimerne kan indgå i stationens operative virke," svarer Beredskabsdirektør Kasper Sønderdahl, Beredskab & Sikkerhed - Randers – Favrskov – Djursland - på Lokalavisens spørgsmål om Brandstationen i Kolind har fået ansatte på fuld tid.

Det drejer sig om to stabsmedarbejdere, hvoraf den ene er uddannet brandmand og den anden bliver uddannet i løbet af 2019, forklarer Beredskabsdirektøren.

"Derudover er det vores områdekoordinator for Syddjurs, der både er uddannet brandmand, holdleder og indsatsleder samt vores fagkoordinator for uddannelse, der er uddannet brandmand og holdleder.," siger Kasper Sønderdahl.

Endvidere er der på Stationen i Kolind indrettet flex-arbejdspladser, undervisningsfacilitet og mødelokale, så Beredskabet kan anvende station Kolind til mange forskellige formål i fremtiden.

"Udover at Kolind er dejligt centralt på Djursland, så er tanken også, at vores fuldtidsansatte kan supplere brandstationens deltidspersonale, så vi får en bedre dækning i dagtimerne og - som vi gjorde i forleden – kan afsende assistancekøretøjer fra Kolind," siger Beredskabsdirektøren.

Publiceret 10 October 2018 06:00