Nørre Djurs HK’s rutinerede forsvarskrumtap og stregspiller Bryan Mathew Odour viser vejen i forhold til at sætte sig i respekt og udstråle god energi. Det bliver vigtig i tirsdagens kamp mod Hjallerup. Foto: Nørre Djurs HK

Nørre Djurs HK’s rutinerede forsvarskrumtap og stregspiller Bryan Mathew Odour viser vejen i forhold til at sætte sig i respekt og udstråle god energi. Det bliver vigtig i tirsdagens kamp mod Hjallerup. Foto: Nørre Djurs HK

Divisionshåndbold: Ubesejrede Nørre Djurs HK klar til ny kamp i ”Hulen”

Nørre Djurs HK spiller tirsdag aften hjemmekamp i 2. division mod Hjallerup IF i Nørre Djurshallen i Glesborg

Af
Martin Schultz

Med sejre over HRH 74, Roslev og NNFH Lemvig har oprykkerne fra Nørre Djurs HK fået en drømmestart i 2. Division, og tirsdag aften kl. 20.15 bliver der igen fyret godt og grundigt op under kedlerne i Nørre Djurshallen.

Her kommer Hjallerup IF på besøg, og hjemmeholdet møder her en modstander, der foreløbig har sikret sig en sejr med 25-23 mod Viborg HK. Men nordjyderne har også fået en snitter i et 27-21 nederlag i sæsonens første kamp mod HC Midtjylland.

Nørre Djurs HK vil gerne vise, at ”Hulen” i Glesborg er en bastion.

”Det er vigtigt for os, at vi får ”Hulen” til at gynge igen ligesom i første hjemmekamp mod HRH Roslev. Vi skal ind og vise, at vi ejer Nørre Djurshallen og at det er os der bestemmer der. Vi skal sætte os i respekt, og så skal vi give det som folk kommer for at se, nemlig herrehåndbold med god fight og energi og viljen til hele tiden at ville løbe den ekstra meter, som skal til på det her niveau,” siger Nørre Djurs HK’s cheftræner Benny Nielsen.

Kikker indad for at levere god håndbold

Nørre Djurs HK ser frem til kampen mod Hjallerup IF, og vil også gerne være ubesejret efter mødet med nordjyderne.

”Så er vi endelig tilbage på eget gulv efter en meget svær udebanekamp i Lemvig, som til sidst tippede til vores side. Vi er inde i en meget spændende fase, hvor vi har stor fokus på os selv og netop det, at vi kun kigger indad på hvad vi skal levere for at spille god håndbold, bliver nøgleordet til tirsdagens kamp mod Hjallerup,” siger Benny Nielsen.

”Vi er ikke på nuværende tidspunkt i en position, hvor vi kigger ret meget på dem vi skal møde. Vi har brugt ugen godt på træningsbanen og snakket meget om, hvor vigtigt det er at have fokus på os selv. Vi ved, vi er fyldt med dygtige håndboldspillere og leverer vi på højt niveau alle sammen, har det vist sig at være nok til at vinde kampene,” siger Benny Nielsen.

Kampen mod Hjallerup IF begynder kl. 20.15, og der forventes mange tilskuere og en høj stemning i Nørre Djurshallen.

Publiceret 07 October 2018 18:24