Rasmus Søegaard (forrest) og resten af det meget talentfulde TRIF-hold satte AC Norddjurs til vægs eftertrykkeligt i de to klubbers indbyrdes opgør. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Rasmus Søegaard (forrest) og resten af det meget talentfulde TRIF-hold satte AC Norddjurs til vægs eftertrykkeligt i de to klubbers indbyrdes opgør. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Veteranmålmand reddede AC Norddjurs fra røvfuld mod TRIF

Haulrik-brødrene kom begge på scoringslisten, da TRIF med 3-1 for anden gang i efteråret slog opkomlingene fra AC Norddjurs

Af
Martin Schultz

”Det var fuldt fortjent, at vi tabte. TRIF var meget bedre end os. De havde mere energi og var mere klar. Vi halter efter i alle sekvenser, og vi formår ikke at holde fast i bolden. Sådan er det engang imellem.”

Sådan lyder den nøgterne konstatering fra Claus Koch, som er træner for AC Norddjurs, efterårets succeshold i Djurslandspuljen i Serie 3.

På mål af blandt andet de to brødre Mathias og Emil Haulrik med de gode fodboldgener efter faderen, den tidligere divisionsspiller i Randers Freja Uffe Haulrik, vandt TRIF nemlig med 3-1 over AC Norddjurs. Og havde det ikke været for en fremragende præstation af veteranmålmanden Martin Nielsen på snart 40 år, som afløser en skadesramt Benjamin Bendixen i AC Norddjurs-målet, så kunne nederlaget være blevet adskillige mål større.

”Martin Nielsen havde de mest vanvittige redninger, men vi var bedre på dagen. Det var en fortjent sejr, for vi havde det meste af spillet og havde de fleste chancer. Vi var gode i lørdags,” siger TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen.

”AC Norddjurs er et godt hold, og de kan være farlige, men vi fik lukket dem godt ned. Nu ligger vi side om side i tabellen på 2. pladsen med 18 point, men topholdet Østdjurs 91 er med længder det bedste hold i rækken,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

King Kasper reducerede på hovedstød

TRIF tog hurtigt styringen af kampen på kunstgræsbanen PR Park i Rønde, og det var ifølge Martin Hornbæk Nielsen begrænset, hvad AC Norddjurs’ ellers farlige offensiv kom frem til.

TRIF kom foran med 1-0 efter 34 minutters spil, da Mathias Haulrik blev hægtet bagfra i feltet.

”Victor Riis gik hen og tog bolden og scorede sikkert på straffesparket. Godt gået af den kun 17-årige kantspiller,” lyder rosen fra træner Martin Hornbæk Nielsen. Få minutter senere var det så Mathias Haulriks tur til at komme på scoringslisten, da bolden efter et opspil i højre side blev spillet på tværs til Mathias Haulrik, som scorede direkte på oplægget til 2-0 og gav TRIF den perfekte stilling at gå til pausen på.

I starten af 2. halvleg havde TRIF med store chancer til Emil Haulrik, Frederik Ougaard og Victor Riis mulighed for at snøre sækken, men AC Norddjurs’ mål var som forhekset, og i stedet kom AC Norddjurs tilbage i kampen efter 60 minutters spil.

”Vi fik lagt mere energi i vores spil i 2. halvleg og fik presset TRIF. Vi fik reduceret på et flot mål efter et godt opspil i højre side, hvor Mathias Brøgger lagde bolden ind i det bagerste rum, hvor Kasper Schmidt Jørgensen kunne heade bolden i kassen til 2-1,” fortæller AC Norddjurs træner Claus Koch.

”På det tidspunkt havde vi vores bedste periode i kampen, og kort efter scoringen havde Kasper Schmidt Jørgensen en kæmpechance til at udligne til 2-2,” siger Claus Koch.

Scoring var forløsning for Emil Haulrik

Men i stedet for at se topscorer King Kasper udligne til 2-2 for AC Norddjurs gik det hurtigt den anden vej, da lillebror Emil Haulrik scorede til 3-1.

”Emil Haulrik kom fra kanten efter en halvlang bold, skar ind i feltet og sparkede bolden ind i det korte hjørne. Det var en kæmpe forløsning for Emil,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

”Efter at TRIF kom foran med 3-1 knækkede vi lidt igen og mistede troen på, at vi kunne vende kampen. Vi prøvede at skubbe vores spil frem og spillede med tre mand i front, men det gav til gengæld mere plads til TRIF den anden vej,” siger Claus Koch.

Frederik Ougaard blev Kampens spiller på TRIF’s hold, men der var også roser til Rasmus Søegaard og unge Noah Overgaard på midtbanen for en god indsats.

TRIF er i gang med et hårdt program mod top-tre holdene. Efter at have slået AC Norddjurs venter topholdet Østdjurs 91 på lørdag på Trustrup Stadion, mens turen søndag ved efterårsferiens start går til Nørager Stadion for at møde Nørager B, som efter 2-2 kampen mod Auning IF er gledet ned på 4. pladsen i rækken.

Efter sin flotte indsats i AC Norddjurs’ mål blev Old Boys målmanden Martin Nielsen Kampens spiller på AC Norddjurs’ hold.

AC Norddjurs skal allerede i kamp igen onsdag aften, når holdet på kunstgræs på Tirstrup Idrætsefterskole tager imod Mørke IF, som AC Norddjurs ellers har krammet på og slået med tenniscifre i de to sidste opgør. Men bundholdet Mørke IF er sultne efter point …..

Kampfakta:

Serie 3, Pulje 35

TRIF - AC Norddjurs 3 - 1 (2 - 0)

Lørdag 29. september kl. 14.00 på PR Park i Rønde

Målscorere:

1 - 0 Victor Riis (34. min./straf.)

2 - 0 Mathias Haulrik (38. min.)

2 - 1 Kasper Schmidt Jørgensen (60. min.)

3 - 1 Emil Haulrik (68. min.)

Publiceret 03 October 2018 12:09