Per Dalgaard (stående). Foto: Lars Norman Thomsen

Per Dalgaard (stående). Foto: Lars Norman Thomsen

Debat: Naive borgmestre og byrådsmedlemmer

Af
Per Dalgaard (DF)

Syddjurs Byråd:

"Det læserindlæg Flemming Kattrup har i Adresseavisen 18. september, hvor han med store ord forbavses over hvor naive borgmestrene i Nord- og Syddjurs er, ved ikke at se problemet i, at de tilrejsende muslimer, der vil have dansk statsborgerskab, ikke vil give hånd ved denne højtidelige ceremoni.

Flemming Kattrup har ret. De muslimske tilrejsende, nogle kalder dem flygtninge, virker ved deres kulturelle udfoldelser, skabelse af vold, kaos, fup og svindel og utryghed blandt danske borgere.

De viser med al tydelighed, at de foragter vore værdier, vort demokrati, vores ytringsfrihed og vores levevis. Og det accepterer ikke kun de to borgmestre, men også en majoritet af i hvert fald de menige byrådsmedlemmer i Syddjurs Kommune. Jeg vil gætte på, at det er det samme i Norddjurs.

Jeg kan allerede nu høre forargede udtalelser blandt mine kolleger, at det jo ikke er alle, der har disse tendenser. Nej, men forældrene accepterer stiltiende, at deres unge mennesker (drengene) brænder biler af, skyder i gaderne og skaber uro og vold i nattelivet.

Også jeg vil opfordre til, at vore naive byrådsmedlemmer, ser til Sverige, Tyskland, England, Frankrig, hvor der i alle disse lande er et to-cifret no-go area, hvor politi og landet oprindelige borgere ikke kan færdes, uden risiko for overfald.

Men det benægter disse naive politikere. Skammeligt."

Publiceret 19 September 2018 10:30