Brødrene Casper og Mikkel Gribsholt forventer, at karrieren får endnu et pift i den rigtige retning efter skiftet til Hornslet Bokseklub. Arkivfoto

Brødrene Casper og Mikkel Gribsholt forventer, at karrieren får endnu et pift i den rigtige retning efter skiftet til Hornslet Bokseklub. Arkivfoto

Talentfulde boksebrødre nu i Hornslet Bokseklub

Brødrene Casper og Mikkel Gribsholt skiftede før sommerferien Grenaa Bokseklub ud med Hornslet Bokseklub

Af
Lars Norman Thomsen

BOKSNING Bedre træningsmuligheder og hårdere sparring var grundene til, at de talentfulde boksebrødre fra Ryomgård, Casper og lillebror Mikkel Gribsholt, før sommerferien sagde farvel til Grenaa Bokseklub og goddag til Hornslet Bokseklub.

"Det er et par dygtige fyre med et stort talent for boksning og lyst til at træne, som vi er glade for nu er en del af Hornslet Bokseklub," siger Hornslet Bokseklubs cheftræner Arne Lund Christensen.

Brødrene Gribsholt møder i træningslokalet i Hornslet mange kampboksere, som kan give dem meget hårdere matching til træning, som de savnede lidt i Grenaa Bokseklub, hvor medlemsskaren ikke er så stor som i Hornslet.

"De skiftede lige efter De Danske Begyndermesterskaber i Hornslet Kultur- & Idrætscenter i maj, og jeg kan godt afsløre, at vi har store planer med de to talenter," siger allestedsnærværende Arne Lund Christensen.

Casper Gribsholt er årgang 2002, mens Mikkel Gribsholt er årgang 2004.

Begge var dygtige fodboldspillere, før de begyndte at lade næverne tale.

Til VM

Hornslet Bokseklubs to bedste boksere, tvillingbrødrene Nikolai og Sebastian Terteryan, der har armenske rødder, tilhører den europæiske elite i U19-rækken. De har kvalificeret sig til VM, som afvikles i Ungarn og starter 20. august.

Ved Europamesterskaberne før sommerferien vandt Sebastian Terteryan bronzemedalje i vægtklassen over 64 kilo, mens Nikolai Terteryan måtte lade livet i kvartfinalen.

Arne Lund Christensen tror også på, at tvillingerne kommer langt ved VM, hvor de sekunderes af landstræner Thomas Kyø.

Publiceret 08 August 2018 11:09

SENESTE TV