En gammel kending er tilbage på sidelinjen. Michael Albert Schmidt gør comeback som cheftræner i Viking Pindstrup. Foto: Lars Norman Thomsen

En gammel kending er tilbage på sidelinjen. Michael Albert Schmidt gør comeback som cheftræner i Viking Pindstrup. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Schmidt tilbage som styrmand i Viking Pindstrup

Det bliver Michael Albert Schmidt som skal styre Viking Pindstrups bedste seniorspillere i mål i efteråret

Af
Lars Norman Thomsen

Onsdag 15. august spiller Viking Pindstrups bedste hold i Serie 4 sæsonens første kamp mod AH 2012 på Assentoft Stadion.

På linjen bliver det en gammel kending i klubben, Michael Albert Schmidt, der vender tilbage som spilfordeler.

Han gør comeback efter et halvt års pause, hvor duoen Ole Bak og Stephen Norbury har røgtet trænerhvervet og holdt stolen varm.

Sidst Michael Albert Schmidt stod i spidsen for holdet, var han med til at sikre oprykning fra Serie 5 til Serie 4.

"Der er ikke fundet en holdleder endnu til førsteholdet," fortæller Karsten 'Driver' Møller, bestyrer af klubbens fodboldaktiviteter på de sociale medier.

Møller fortæller, at truppen er intakt. Kun Rasmus Binder er skiftet tilbage til sin gamle klub i Randers.

"Vi har ikke fået tilgang, men der er håb om en ny spiller," siger Karsten 'Driver' Møller, der glæder sig over, at der bliver trænet igennem til de træningspas, som den genkomne cheftræner står i spidsen for.

Velkendte navne

Viking Pindstrups damer i syv-mandsrækken har fortsat Tony Hansen og Maria Dejløw som masterminds.

"De træner flere gange om ugen ligesom mændenes førstehold," siger Karsten 'Driver' Møller, der selv er tovholder for herreholdet i syv-mandsrækken sammen med Kim 'Nimmer' Rasmussen.

"Vi træner til gengæld aldrig," noterer Karsten 'Driver' Møller.

Viking Pindstrup er en forening, der vægter det sociale liv højt. Det kommer til udtryk, når der er hjemmekampe, hvor byens interesserede fodboldtifosis møder op i stort tal i sydkurven på Pindstrup Stadion og har en hyggelig eftermiddag/aften.

Første hjemmekamp for førsteholdet i Serie 4 bliver fredag 17. august klokken 19, hvor nyoprykkerne fra FC Glesborg kommer på besøg. Et mandskab, der kun spiller kampene, men hovedparten af spillerne er i fin form, fordi mange af dem spiller håndbold på højt plan i Nørre Djurs HK og ligeledes er gode med fødderne.

Publiceret 07 August 2018 16:54

SENESTE TV