Bent Vinkler arbejder i The Garden Studios have.

Bent Vinkler arbejder i The Garden Studios have. Pressebillede

Kunstscene og galleri åbner

The Garden Studio åbner dørene onsdag på Ansegaard ved Trustrup

Af
Søren Andersen

TRUSTRUP Onsdag 25. juli åbner en ny kunstscene og galleri på Djursland - The Garden Studio på Ansegaard ved Trustrup.

The Garden Studio er en nystartet kunstscene på Ansegaard, hvor billedkunstner Ulla Lundsgart bor og arbejder. Ulla er den daglige leder, der passer galleriet og arrangerer de kommende aktiviteter og events på stedet.

Allerede nu er Ansegaard et sted, hvor kunstnere fra nær og fjern mødes og arbejder med kunst og musik.

I øjeblikket kravler Land-Art kunstner Bent Vinkler rundt i havens træer og installerer smukke og mærkelige objekter flettet i pil og siv, og keramiker Jørgen Hansens store forunderlige krukker står og venter rundt i havens bede, på at udstillingen åbner.

Disse bede har pianist Rebecca Ryan aflyttet. Det har resulteret i kompositioner inspireret af haven og dens blomsterbede, som til åbningen af The Garden Studio 25 juli vil blive opført i haven af fløjtenist Susanne Bechmann og af Rebecca Ryans kvartet, bestående af Karoline Skriver på sang og trommer, trompetist Jesper Riis, Poul-Erik Jørgensen på bas og Rebecca selv på klaver.

The Garden Studio på Ansegaard er resultatet af Ulla Lundsgarts vision om at skabe et sted, hvor et nysgerrigt publikum i deres eget nærområde kan møde spændende kunstnere fra både ind- og udland.

Her skal man kunne komme og drikke en kop kaffe i en dejlig og anderledes have, samtidigt med at man oplever kunst, eller hører musik i poetiske og imødekommende omgivelser.

Og kunstnere fra ind- og udland, indenfor alle kunstarter, skal her kunne møde hinanden og arbejde sammen.

En del af stedets aktiviteter er en artist-in-residence funktion, og denne sommer er det billedkunstner Greg Holden Regan fra Encinitas i Californien, der bor og arbejder på værkstedet, og netop nu lægger sidste hånd på sin udstilling, som ferniseres til åbningen.

Sammen med Greg udstiller en ung spændende billedkunstner, Agnete Bertram, fra København.

Udover de almindelige åbningstider i weekender lørdag fra klokken 14-17 og søndage klokken 11-14 vil der løbende blive afholdt kunst events, koncerter, udstillinger, danseforestillinger og teater forestillinger for børn.

Publiceret 21 July 2018 00:00

SENESTE TV