Raphael De Vecchi (i midten) bliver tilknyttet Grenaa IF i Serie 2 som træner i den kommende sæson. Foto: Brazil Football College

Raphael De Vecchi (i midten) bliver tilknyttet Grenaa IF i Serie 2 som træner i den kommende sæson. Foto: Brazil Football College

Seriefodbold: Brasilianske indspark til Grenaa IF

Raphael De Vecchi, mangeårig underviser på Brazil Football College, bliver tilknyttet Grenaa IF i Serie 2 i den kommende sæson

Af
Lars Norman Thomsen

Grenaa IF klarede at holde balancen på et knivsæg i Serie 2 i foråret, da et mål i sidste minut i den afgørende nedrykningskamp mod IF Midtdjurs betød, at Grenaa klarede frisag, mens IF Midtdjurs måtte en tur ned i Serie 3.

Undervejs fyrede Grenaa IF sin cheftræner Kent Jensen, mens et træner-hold bestående af gamle GIF'ere blev sat til at redde trådene ud.

Det lykkedes altså, men flere af de, der trådte hjælpende til, har ikke ønsket at forsætte.

Hans Kurt Marx, mangeårig træner og leder i Grenaa IF på både ungdoms- og seniorplan, er gået på pension, mens også Michael Hougaard har takket nej til at fortsætte.

Til gengæld fortsætter Gary Taylor i rollen som cheftræner og holdleder. Han får støtte af brasilianske Raphael De Vecchi, der i en årrække har været en fast del af trænerkollegiet hos Brazil Football College.

Grenaa IF fungerer sammen med FC Djurslands U19 mandskab som andethold til FC Djursland i Danmarksserien. U19 holdet skal i efteråret spille i Liga 1.

Grenaa IF's andethold, der i foråret spillede i Serie 6 og sluttede på en andenplads, er parate til at spille Serie 5 i efteråret.

Holdet får Jeanette Christiansen som det ledermæssige omdrejningspunkt.

Publiceret 19 July 2018 15:41

SENESTE TV