Michelle Birkballe 2018 med masser af guitarer og lange soli...

Michelle Birkballe 2018 med masser af guitarer og lange soli...

Michelle Birkballe klar med nyt album uden filter og myre-knepperi

Den tidligere Thorsager piges 6. plade er old school blues og rock og indspillet i en lagerhal

Af
Lars Norman Thomsen

"Nu udgiver jeg mit 6. album - denne gang et lidt mere blues/rocket et af slagsen. Før i tiden har jeg jo mest udgivet på dansk - fordi kloge folk altid har fortalt mig, at man ikke kunne tjene penge på blues/ rock- det sælger ganske enkelt ikke herhjemme, og det har de da sikkert haft ret i," skriver den tidligere Thorsager pige i Michelle Birkballe om sin nye plade, der udkommer 1. august.

Old school pigen, når det gælder musikken, har selv skrevet samtlige pladsens numre minus tre fortolkninger af velkendte klassikere inden for krydsfeltet blues/rock.

"På dette album har jeg givet musikken plads, og ladet soloerne få frit spil. Det er indspillet på gammeldags facon - i one take. Vi har indspillet albummet i min trommeslagers lager-hal, så albummet er langt fra “perfekt”og ville helt sikkert kunne gøres bedre, hvis vi myre-kneppede og finpudsede det, og hvis jeg sang det om ad flere omgange, men så blev det jo ikke et live-studie-album, og jeg ville for alt i verden have, det forblev ægte, for når vi spiller live, har vi heller ikke chancen for at gøre det om, og sådan ville jeg også have mit album skulle lyde," lyder det fra Michelle Birkballe.

Musikere er:

Michelle Birkballe guitar og sang

Jakob Baumgartner - guitar og kor

Josef Baumgartner - tangenter og kor

Jakob Skytte - bas

Eddi Jarl Sørensen - trommer

Udgives på "Mit eget"

Publiceret 19 July 2018 11:00