Omkring 900 landmænd har været med til seks arrangementer hos Djursland Landboforening i løbet af foråret og sommeren. Pressefoto

Omkring 900 landmænd har været med til seks arrangementer hos Djursland Landboforening i løbet af foråret og sommeren. Pressefoto

Landmænd bakker op om deres forening

Landbrug Djursland Landboforening kan se tilbage på seks veloverståede arrangementer henover foråret og sommeren, hvor omkring 900 landmænd lagde vejen forbi.

”Det er en stor glæde for os, at der er så stor en opbakning, når vi laver arrangementer i marken,” lyder det fra Carsten Kløcher, chef for Planteavl, Djursland Landboforening Ifølge en pressemeddelelse. Han siger videre:

”Det er helt unikt, at vi kan samle så mange landmænd i marken.”

Det gode vejr spiller naturligvis en rolle i forhold til at lokke folk ud sidst på dagen, men ifølge Carsten Kløcher så er det helt sikkert af faglig interesse, at landmændene kommer, men også for at besøge kollegaerne.

”De vil altid gerne besøge kollegaer, som har gjort sig umage, når de får besøg. Snakken bagefter er også vigtig. Den skal der være tid til,” mener han.

I l'øbet af forår og sommer har der været arrangementer om blandt andet pløjefri dyrkning, svine- og planteavlsbrug i Krannestrup, kartoffeldyrkning, og på grovfoderproduktionen.

Publiceret 09 July 2018 12:15

SENESTE TV