Hele 290 borgere benyttede søndagen til en gratis dukkert i Kolind Svømmebad. Arkivfoto

Hele 290 borgere benyttede søndagen til en gratis dukkert i Kolind Svømmebad. Arkivfoto

Sunshine Reggae i Kolind Svømmebad

Kolind & Oplands Distriktsråds tilbud om at betale for alle, der ville hoppe i det nyrenoverede svømmebad søndag, blev taget mere end godt imod

Af
Lars Norman Thomsen

KOLIND Alt spillede på en varm søndag 8. juli i Kolind Svømmebad. Hele 290 borgere, store og mest børn og unge, trak i badetøj i løbet af dagen for at hoppe i et af de to bassiner.

Kolind & Oplands Distriktsråd havde på forhånd annonceret, at rådet betalte samtlige billetter denne ene sommersøndag.

"Det blev til ikke mindre end 290 gæster, så vi må sige, det har været en succes," lyder det fra en tilfreds Jens Ove Nielsen, formand for Kolind & Oplands Distriktsråd.

Distriktsrådet benyttede også søndagen til at overrække Svømmebadsudvalget under Kolind Borgerforening spritnye legeting, redningsbælter og nyt udendørs bordtennisbord.

Desuden har Distriktsrådet også sørget for, at de mosaikker, som børn på Kolind Centralskole lavede for mange år siden til Svømmebadet, har fået nye rammer og ophæng.

"Distriktsrådet har fået lov til at disponere over de sidste midler fra byfornyelsesprojektet i Kolind, og det er de penge, som vi har valgt at bruge på Kolind Svømmebad," siger Jens Ove Nielsen.

Publiceret 08 July 2018 18:00

SENESTE TV