Allan Nørgaard, 37, har pr. 15. juni 2018 afløst Benny Kristensen som administrerende direktør for VAM A/S. Foto: VAM A/S

Allan Nørgaard, 37, har pr. 15. juni 2018 afløst Benny Kristensen som administrerende direktør for VAM A/S. Foto: VAM A/S

VAM A/S bringer to nye koste ind i direktionen

Entreprenørvirksomheden med en lang historie i Vester Alling er præget af kontinuitet. Det kan man også læse ud af det direktørskifte, som virksomheden har foretaget

Af
Lars Norman Thomsen

Efter 11 år som administrerende direktør for VAM A/S stopper Benny Kristensen på posten. Han vil dog fortsat i en periode følge en række projekter, som virksomheden er involveret i, til dørs.

Ifølge den pressemeddelelse, som entreprenørvirksomheden i Vester Alling har rundsendt, har Benny Kristensen selv opsagt sin stilling.

Pr. 15. juni er to af virksomhedens egne, Allan Hougaard, 37, og Jens Brøndum, 39, tiltrådt som henholdsvis administerende direktør og teknisk direktør.

Ny generation tager over

I efteråret 2017 gennemførte VAM A/S et generationsskifte på ejersiden, idet hovedaktionær Søren Rasmussen, søn af virksomhedens grundlægger (1953) Erik Rasmussen, overdrog aktiemajoriteten til sønnen Thomas Mogensen.

Direktørskiftet er en naturlig følge af skiftet på ejersiden.

Kender kulturen

Den nye direktion skal i gang med at lave en udviklingsplan for VAM A/S fra 2019.

Virksomheden er i fuld gang med at opføre 250 kvadratmeter til kontorer og tillige en maskinhal på 1.000 kvadratmeter på en grund i Brabrand.

De to nye medlemmer af direktionen kender både historien og kulturen i VAM A/S.

Allan Hougaard har således været økonomichef i VAM A/S siden 2010.

Tilsvarende har Jens Brøndum været fast tilknyttet virksomheden siden 2008 og senest varetaget posten som områdechef for entrepriser.

Den afgående, Benny Kristensen, sender bestyrelsesformand Thomas Folmann afsted med følgende honnør, som det sig hør og bør:

"Benny Kristensen sender VAM videre i en rigtig god og sund position, hvor der gennem årene er opnået mange flotte resultater under hans ledelse, og vi vil gerne takke ham for en utrættelig energi og indsats siden 2007, og ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige arbejdsliv."

Stilstand er ikke et ord, der kendetegner entreprenørvirksomheden, som har 140 mænd og kvinder på lønningslisten.

Publiceret 15 June 2018 12:00