Også i år kan man komme ud at køre med mosegrisen, når der er hobbymesse i Stenvad.

Også i år kan man komme ud at køre med mosegrisen, når der er hobbymesse i Stenvad. Pressebillede

Hobbymesse i Stenvad for niende gang

Masser af aktiviteter i weekenden 16. og 17. juni i Mosebrugscentret

Af
Søren Andersen

STENVAD For niende gang arrangeres Djurslands Hobby og Fritidsmesse i Stenvad i weekenden 16. og 17. juni. Her er man klar til at tage både udendørs og indendørsarealerne i brug på Mosebrugscenteret.

"I år er der kommet flere udstillere til messen og den vokser år for år. Der vil også denne gang være udstilling og aktiviteter af forskellige ting. Der er flere modeltog-forretninger og modeldampklubben kommer lørdag og kører live steam, ligesom der vil være RC-styrede lastbiler," siger Anders Carl Thomsen, der er en af arrangørerne.

Ebeltoft Køreselskab kommer lørdag med veteranbiler. Der vil være udstilling af nye biler fra Pedersen og Nielsen i Grenaa. Og flere kørende modeljernbaneanlæg at se på.

Spillemandslauget kan opleves søndag klokken 10.30-11.30. I det hele taget venter der en weekend med masser af aktiviteter - parkourklatrerne og de aktive fra skaterhallen i Grenaa giver opvisning.

Unge fra Viden Djurs/Foldergeist kommer med spil - og også i år kommer Ejnar Skovgård med hans hjemmebyggede dampmaskiner.

Til dem, der gerne vil ud at køre med en ægte smalspors-veteranbane, er muligheden der også, idet mosegrisen kører en tur ud til starten af mosen og for børn er der en mulighed for at få en køretur på minitogbanen med det lille grønne lokomotiv.

Der er mulighed for at få stillet sulten på Mosebrugscenteret, idet der er åbent i cafeen, hvor der blandt andet kan købes stegt flæsk med persillesovs og smørebrød. Til de tørstige er der mulighed for at købe kaffe, the og øl.

Messen er åben lørdag fra klokken 10 til 17 og søndag klokken 10 til 16.

Se mere om messen på www.djursmessen.dk.

Publiceret 11 June 2018 00:00

SENESTE TV