Det unge TRIF mandskab hentede vigtig sejr i Skødstrup

Det unge TRIF mandskab hentede vigtig sejr i Skødstrup Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: To mål af unge Emil Haulrik bag overraskende TRIF sejr

TRIF fik revanche for 6-4 nederlag til Skødstrup SF få dage forinden, da TRIF på udebane vandt med 3-1 over topholdet på Studstrup Idrætsanlæg. Fredag aften venter Østdjurs 91 på PR Park i Rønde i et nyt revancheopgør i Serie 3

Af
Martin Schultz

Den kun 18-årige Emil Haulrik fik endelig gang i målscoringen, da han med to mål var stærkt medvirkende til, at TRIF tirsdag aften overraskende besejrede Skødstrup SF med 3-1 på Studstrup Idrætsanlæg i en kamp i Serie 3.

De to hold havde krydset klinger få dage forinden , da Skødstrup SF i et målorgie vandt med 6-4 den foregående torsdag på PR Park i Rønde i en kamp, hvor TRIF’s forsvar ifølge træner Martin Hornbæk Nielsen var som ”en hullet si”.

Men i revanchekampen i tirsdags spillede TRIF’s unge talentfulde mandskab noget af det bedste i denne sæson, da Skødstrup SF, som lå til at overtage førstepladsen i rækken, blev besejret med 3-1.

”Der blev virkelig fightet og der blev vist gejst og vilje på holdet. Det var tydeligt, at de unge var klar over, at de skulle til at stemple ind. Ellers var vi godt på vej ned i den forkerte ende af tabellen,” siger TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen om den meget jævnbyrdige situation i bunden af Serie 3. I toppen af rækken var der glæde i Nørager B, som med TRIF’s sejr igen fik snor i Skødstrup SF.

”Vi kan se, at vi har flyttet os. Træningsindsatsen bærer frugt og vi har et godt fremmøde, og det kan ses på vores spil. Men vi mangler at være stabile. Vi skal ikke have så mange udsving, men det arbejder vi på. Vi tænker fremad, og foreløbig har det været et meget lærerigt forår,” siger Martin Hornbæk Nielsen, som overtog holdet i vinter. Han har en fodboldfortid i Aarhus-klubber og blandt andet været træner for VSK’s hold i Danmarksserien, men bor i dag i Rønde og har været ungdomstræner i TRIF og er bestyrelsesmedlem i TRIF’s fodboldafdeling.

Skødstrup SF brændte et straffespark

Selvom forsvaret var hullet som en si i TRIF’s første kamp mod Skødstrup SF, så fik holdet også gang i målscoringen med i alt fire mål mod et af rækkens bedste hold. Og med den meriterende sejr i kampen på Skødstrup SF’s hjemmebane fik TRIF’s unge spillere tanket en god portion selvtillid inden turneringen går ind i sin afgørende fase.

Og træner Martin Hornbæk Nielsen glæder sig over, at det yngste skud på Haulrik-stammen fik gang i målscoringen med to træffere mod Skødstrup SF.

”Det var en forløsning for Emil at score, for det har været lige ved og næsten i flere kampe,” siger Martin Hornbæk Nielsen om Emil Haulrik, som er yngste søn af den tidligere divisionsspiller i Randers Freja, Uffe Haulrik, og lillebror til Mathias Haulrik, som har været med på FC Djurslands hold, men vendte tilbage til TRIF’s hold.

Kampens første store chance tilfaldt Skødstrup SF, da der blev dømt straffespark. Men TRIF’s 18-årige målmand Carl Emil Lindblad kronede en flot indsats gennem hele kampen med at snuppe straffesparket.

Derfor blev det TRIF, som kom foran i det 26. minut, da Emil Lindholm efter et hjørnespark scorede til 1-0 med et hovedstød.

”Vi havde godt fat, men Skødstrup SF var farlige på omstillinger. Det vidste vi fra den første kamp. De kom frem til chancer, for de er svære at holde væk,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Målmand Lindblad blev kampens spiller

I 2. halvleg bølgede kampen frem og tilbage, men i det 63. minut fik unge Haulrik hul på bylden, da han kom fri af målmanden og kunne sende bolden i mål til 2-0.

”Emil Haulrik havde mange chancer, men han blev ved med at opsøge mulighederne, så det var en forløsning at få scoret,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Med ti minutter tilbage af kampen fik Skødstrup SF reduceret til 2-1.

”Vi blev presset og var i undertal, fordi Mathias Haulrik var ude med gult kort for et ”professionelt” frispark i en omstilling. Men vi fik fint fat igen.”

Magnus Johnsen blev sat ind med 20 minutter igen og arbejde stenhårdt i front, hvor han tog løbene og duellerne. Et minut ind i overtiden erobrede Magnus Johnsen bolden og spillede Emil Haulrik i dybden til scoringen til 3-1.

”Den sejr var lige, hvad vi havde brug for, inden vi fredag aften kl. 18.30 møder Østdjurs 91 på hjemmebane. Vi har revanche til gode, for vi tabte 4-2 i den første kamp, som uden sammenligning er den dårligste vi har spillet i år,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Målmand Carl Emil Lindblad blev fuldt fortjent kåret til kampens spiller.

Kampfakta:

Serie 3, Pulje 35

Skødstrup SF - TRIF 1 - 3 (0 - 1)

Tirsdag 22. maj kl. 19.00 på Studstrup Idrætsanlæg

Målscorere:

0 - 1 Emil Lindholm (26. min.)

0 - 2 Emil Haulrik (63. min.)

1 - 2 Asbjørn Busk Horne (80. min.)

1 - 3 Emil Haulrik (91. min.)

Publiceret 25 May 2018 11:05

SENESTE TV