Der var comeback hos IF Midtdjurs til madsnedkeren Jonas 'Joe Hipster' Simonsen efter en længere skadesperiode

Der var comeback hos IF Midtdjurs til madsnedkeren Jonas 'Joe Hipster' Simonsen efter en længere skadesperiode Foto: Martin Schultz

Seriefodbold: IF Midtdjurs satte sejr over styr i overtiden i 1-1 kamp mod Vorup FB

Frederik Laursen og Mikkel Fanø ramte begge overliggeren i samme situation kort før tid, da IF Midtdjurs fire minutter inde i overtiden mistede sejren i uafgjort opgør mod Vorup FB på Ryomgård Stadion

Af
Martin Schultz

Til allersidst fire minutter ind i dommerens tillægstid gled en fortjent sejr IF Midtdjurs af hænde, da holdet fredag aften på hjemmebane på Ryomgård Stadion måtte nøjes med 1-1 mod Vorup FB i Serie 2.

”Det var en kamp, hvor vi sad på det hele, og Vorup FB havde ingenting. Vi præsterede en god holdindsats og havde masser af godt spil midt på banen, men vi var igen for dårlige i begge felter. Vi mangler lige en med spidskompetencerne oppe foran,” siger IF Midtdjurs’ holdleder Klaus Fanø, som måske sender tankerne i retning af holdets topscorer Ahmad Al-Bahadli, som blev skadet i lokalopgøret med Kolind/Perstrup IF for nogle uger siden og er ude i mange måneder med en alvorlig knæskade.

IF Midtdjurs kom foran efter godt et kvarters spil, da den ene af holdets kun 16-årige tvillinger Mikkel Sloth efter et hjørnespark fra en position ved den bagerste stolpe kunne heade bolden i mål til en 1-0 føring.

IFM ramte overliggeren to gange

IF Midtdjurs havde kampens største mulighed for at lukke festen for gæsterne fra Vorup FB fem minutter før tid, da holdets velspillende midtbaneduo Mikkel Fanø og Mikkel Primdahl Sonnichsen brød et Vorup-opspil. Mikkel Fanø spillede Frederik Laursen fri, og han lobbede bolden over gæsternes målmand.

Men bolden ramte overliggeren, og da Mikkel Fanø kastede sig frem og headede riposten mod mål, stod overliggeren endnu en gang i vejen for en scoring.

I stedet sikrede Vorup FB sig det ene point, da holdets hurtige og kropsstærke angriber Tobias Balle fik lov til at stå fri i feltet ved et indlæg og kunne score til 1-1 i det 94. minut.

”Det var ærgerligt, for vores forsvar med Søren Gribsholt, Mikkel Kvistgaard, Emil Ring Kristensen og Lasse Janerka, spillede en god kamp og havde styr på modstanderen indtil kampens allersidste minut,” siger Klaus Fanø, som også roser midtbanen med Mikkel Fanø og Mikkel Primdahl Sonnichsen, som var blevet klar efter at han måtte udgå med en lyskenskade i den sidste kamp.

”Joe Hipster” tilbage på banen efter skade

Kampen bød på et gensyn med en af holdets store profiler, Jonas ”Joe Hipster” Simonsen, som blev skiftet ind 20 minutter ind i 2. halvleg i stedet for offensivspilleren Anel Alagic.

Jonas ”Joe Hipster” Simonsen blev skulderskadet i sæsonens anden kamp sidst IF Midtdjurs mødte Vorup FB, men er nu på vej tilbage på holdet.

Det uafgjorte resultat var ikke tilfredsstillende for IF Midtdjurs-lejren, men IF Midtdjurs er med en sejr og et uafgjort resultat bedst i de indbyrdes opgør, hvilket er noget man allerede nu begynder at bemærke i den ekstremt lige række, hvor kun topholdene Kolind/Perstrup IF og Randers Freja pointmæssigt skiller sig ud blandt de øvrige meget jævnbyrdige hold.

”Mikkel Sloth spillede en flot kamp og scorede vores mål, men også Mikkel Fanø og Mikkel Primdahl Sonnichsen og hele forsvaret gjorde det godt. Frederik Laursen gjorde det også godt i front, men vi mangler den sidste effektivitet. Holdet spillede rigtig godt sammen ude på banen, men vi mangler skarpheden, når kampen skal afgøres,” siger Klaus Fanø.

IF Midtdjurs spiller sin næste kamp søndag kl. 16.00 på Ryomgård Stadion, hvor modstanderen er Hammel GF, som mandag var på besøg hos KPI, som vandt med 5-3 på Kolind Park.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

IF Midtdjurs - Vorup FB 1 - 1 (1 - 0)

Fredag 18. maj kl. 19.00 på Ryomgård Stadion

Målscorere:

1 - 0 Mikkel Sloth (16. min.)

1 - 1 Tobias Balle (94. min.)

Publiceret 24 May 2018 00:00

SENESTE TV