Tidligere regionrådsformand Bent Hansen er en efterspurgt herre på markedet for bestyrelser. Senest har Fuglsøcentret haft held til at få den tidligere politiker med i bestyrelsen. Arkivfoto

Tidligere regionrådsformand Bent Hansen er en efterspurgt herre på markedet for bestyrelser. Senest har Fuglsøcentret haft held til at få den tidligere politiker med i bestyrelsen. Arkivfoto

Tidligere regionsrådsformand i Fuglsøcentrets bestyrelse

Bent Hansen, tidligere regionrådsformand, indtræder i bestyrelsen på Hotel Fuglsøcentret A/S

Af
Lars Norman Thomsen

Hotel Fuglsøcentret A/S får nyt bestyrelsesmedlem. Tidligere regionsrådsformand Bent Hansen har sagt ja tak til en bestyrelsespost.

Lauge Dehn, bestyrelsesformand og indehaver af hotellet, udtaler i den anledning: “Valget er helt naturligt faldet på Bent Hansen, som besidder en utrolig kapacitet og som er kendt som en ordholdende person, der arbejder benhårdt for at nå de opsatte mål.”

Hotellet genåbnede i 2012 i privat ejerskab, Lauge Dehn Holding, efter DGI's konkurs. Omsætningen er gået fra ”nul” til 30 millioner årligt. Der er 25 fuldtidsansatte og 80 afløsere.  

Peter Brinks, adm. dir. udtaler: “Vi har været på en lang rejse siden genåbningen af hotellet i 2012, hvor vi også har udvidet med flere forretningsområder. Dette har kapitaliseret sig i 80.000 gæster årligt og en stor kendskabsgrad til hotellet”.

”Vi står nu der, hvor der er brug for at finjustere og forretningsudvikle denne kæmpe maskine, og derfor har vi afsøgt markedet efter den rette profil til at hjælpe forretningen videre”

Hotel Fuglsøcentret A/S vandt Region Midts Turismevækstpris i 2015.

Facts om Hotel Fuglsøcentret:

Koncerter

  • Afvikler årligt 45 koncerter med 16.000 gæster.
  • Hotellet er i dag Danmarks største private udbyder af koncerter, og hotellet får ikke offentligt tilskud.

Private fester

  • Årligt 100 stk. især mærkedage, bryllupper og konfirmationer.

Kurser / konferencer

  • Virksomheder fra hele landet

Leisure/ turisme

  • Der er cirka 80 procent belagt på hotelværelserne i juni, juli og august

Øvrige facts:

  • Hotellet har 160 hotelværelser og 30 mødelokaler
  • Der er planer om at bygge op til 30 værelser mere
  • Der er plads til 2.500 spisende gæster på en gang
  • Hotellet driver også Rockmuseum samt et forretningsområde, der hedder Fuglsø Sommerhusudlejning, hvor der for nuværende er 20 sommerhuse

 

Publiceret 16 May 2018 09:06

SENESTE TV