Planlægningen af Track endagsfestival er en vigtig læringsproces. Pressefoto

Planlægningen af Track endagsfestival er en vigtig læringsproces. Pressefoto

Track festival:

Blev stor succes for de unge

Unge fra Norddjurs har selv været en del af planlægningen op til stor festival

Af
musikfestival

Køen til indgangen var lang, da dørene gik op til den 8. udgave af endagsfestivalen Track. En stor del af de i alt 650 deltagende unge, var kommet tidligt for at få det hele med. I alt 22 ungdomsacts fra det meste af landet spillede i løbet af dagen. Samtidig var det godt gang i en bred vifte af workshops og aktiviteter fordelt rundt på matriklen. Det var for eksempel muligt at prøve sig selv af som DJ, danser, tegner, elektronisk musiker i forskellige workshops.

Mange underholdt sig også med lasergame, photobooth, bumper balls, hoppepude, zumo-battle eller tage turen i kælderen til ”gys i kælderen”. I aftentimerne var det mere etablerede artister der tog over på Trackscenen.

Planlægningen har unge fra i gang siden august 2017, hvor tre trackhold fra klubberne i UngNorddjurs, har kørt parallelt med hver deres ansvarsområde.

”Selve produktet er selvfølgelig vigtigt, men processen og planlægningen er mindst lige så vigtig i vores optik. Vi vil gerne give de unge muligheder for at prøve sig selv af som eventmagere, så de får et indblik i hvad det kræver at stille en festival op”, fortæller koordinator på festivalen, Kristian Kjerri Thomsen, i en pressemeddelelse.

logy

Publiceret 24 April 2018 15:00

SENESTE TV