Foråret fejres med kunst:

Grenaa Gymnasium med udstilling og koncert

Af
uddannelse

Tirsdag 24.april er der forårsudstilling og –koncert på Grenaa Gymnasium.

I de forgange uger har intensiteten været stigende i musik- og billedkunst-timerne på Grenaa Gymnasium. Der er blevet øvet, prøvet, organiseret og hængt op. De etablerede kunstneres værker, som plejer at hænge på væggene, bliver taget ned for at give plads til elevernes arbejder.

Det er med andre ord den store finale på årets anstrengelser i fagene musik og billedkunst som kulminerer – næsten. For en stor del af musiknumrene og de visuelle værker indgår i elevernes eksamener senere på året.

”Det er eleverne, der sammen med deres lærere, vælger hvilke numre, de vil spille og det betyder, at det igen i år er varieret program med både nye ørehængere og solide klassikere i forskellige genrer,” fortæller musiklærer Ellen Møller.

Forårsudstililngen giver blandt andet mulighed for at se de værker, som slap igennem nåleøjet til Ungdommens Vårsalong på Købehavns Rådhus.

”Der var i år fire elever fra Grenaa Gymnasium, som Vårsalonens jury fandt så gode, at de kom med,” fortæller rektor Helene Bendorff Kristensen.

”Vi glæder os til at åbne dørene give alle interesserede mulighed for en hyggelig aften og et indtryk af, hvad der rør sig blandt vores elever.”

Dørene åbner klokken 19 og der er gratis adgang.

Publiceret 24 April 2018 08:00

SENESTE TV