Vedligehold:

REN Grenaa klar til foråret med friske farver

Det gode initiativ er blevet rigtig godt modtaget

Gruppen 'Vi vil holde vores by og natur ren - Grenaa', har skiftet navn og er blevet til det lidt mere mundrette 'REN Grenaa' og er nu en frivillig forening. Dennis Lorenz Andre Krog og Lisbeth Gitte Horndrup Jensen har i den anledning lavet en ny flot plakat, i en klar frisk farve og nyt navn i to farver, så alle let kan forstå den, da der både er tekst og tegninger på. Så selvom man ikke kan læse eller forstå dansk, vil man kunne forstå budskabet. Foreningen håber den bliver godt modtaget og selvfølgelig tage budskabet alvorligt og handle derefter.

Danmarks reneste by

Grefta tryk har sponsoreret 230 plakater som bliver hængt rundt om i byens forretninger, skoler, idrætsforeninger med flere og har du et sted, den kan hænge må du gerne henvende dig.

Skiltehuset og Citroën bilhuset har sponsoreret plakaten på reklame-lysskiltet i lyskrydset.

“Vores mål er, at få Danmarks reneste by og natur, og det er det vi kæmper for dagligt ved, at samle både gammelt som nyt henkastet affald op og sørge for at sortere dåser, metal, flasker, glas, plast og tøj fra til genanvendelse, samt sørge for det ender på genbrugsstationen, hvor det hører til. Der er arrangeret rigtig mange begivenheder, hvor vi har udvalgt bestemte områder der bliver befriet for affald og her har man også chance for, at vinde præmier, som er sponsoreret af lokale forretninger,” fortæller Lisbeth Gitte Horndrup Jensen fra REN Grenaa.

God modtagelse

REN Grenaa har allerede holdt fem begivenheder. Den næste begivenhed bliver 'Hold Danmark ren'. Det foregår 22. april klokken 11 på McDonald's p-plads sammen med Danmarks Naturfredningsforening, spejderne, Alternativet og medlemmer af REN Grenaa. McDonald's har doneret spise billetter: valgfri hamburger/cheeseburger + sodavand/kaffe til deltagerne af affaldsopsamlingen.

“Derudover har vi en April udfordring der går ud på, at samle flest kilo affald sammen og registrere det på facebook gruppen, her har man chance for, at vinde 2x2 middag for 2 doneret af Guldkyllingen Djursland. Vi har også både forretninger og private som har tilkendegivet, at de vil hjælpe os. Vi er utrolig taknemmelige for al den støtte og hjælp vi har fået, og vi kunne godt tænke os, at nå ud til skoler og undervisningssteder for at fortælle om budskabet og vores arbejde,” lyder det fra Lisbeth Gitte Horndrup Jensen.

Kunne du tænke dig, at være med i REN Grenaa, kan du henvende dig til Lisbeth Gitte Horndrup Jensen, SMS på 28150664

Publiceret 17 April 2018 10:00

SENESTE TV